Leusden,
26
september
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

ŠKODA KAMIQ: de prijzen

ŠKODA KAMIQ: de prijzen

  • Eerste compacte stads-SUV van ŠKODA is er vanaf € 23.790*
  • KAMIQ Sport Business: luxe met een sportieve touch
  • Digitaal en connected: de KAMIQ Business Edition
  • Levering start in januari 2020
Samenvatting

De ŠKODA KAMIQ is met ingang van vandaag te bestellen. De compacte SUV van ŠKODA wordt leverbaar vanaf € 23.790*. Direct bij de verkoopstart introduceert ŠKODA twee extra complete en aantrekkelijk geprijsde Business-uitvoeringen: de KAMIQ Sport Business en KAMIQ Business Edition.

Na de KAROQ en KODIAQ is de compacte KAMIQ de derde SUV van ŠKODA. De KAMIQ combineert de prettige, hoge zitpositie van een SUV met de wendbaarheid van een compacte auto. Daarmee is hij ideaal voor gebruik in de stad. De KAMIQ staat hoog op zijn wielen (minimaal 16 inch) en heeft opvallende, gesplitste LED-koplampen en robuuste afwerkingselementen. Een groot, centraal geplaatst digitaal display is dé blikvanger in het interieur. Optioneel is de KAMIQ leverbaar met een virtual cockpit. Voor- en achterin biedt de KAMIQ veel ruimte. Standaard meet de bagageruimte al 400 liter, wat met een neergeklapte achterbank is uit te breiden naar 1.395 liter. Een permanente internetverbinding maakt eCall noodoproepen mogelijk, naast tal van andere onlinefuncties en -diensten. 

Het gamma

Het KAMIQ-gamma start met de Active-uitvoering. Deze is er met de 1.0 TSI Greentech benzinemotor (70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk). Standaard op de KAMIQ Active zijn onder meer airconditioning, LED- koplampen en -achterlichten, een uitgebreide boordcomputer (MaxiDOT), Radio Swing met 6,5-inch kleurendisplay en de veiligheidssystemen Lane Assist en Front Assist. De ŠKODA KAMIQ Active is er vanaf € 23.790*. De KAMIQ Ambition biedt nog meer luxe met bijvoorbeeld cruise control, 16-inch lichtmetalen velgen, Smartlink+ smartphone-integratie en een met leer bekleed multifunctioneel stuur. DE KAMIQ Ambition is er vanaf € 26.190* (1.0 TSI 85 kW/115 pk). De KAMIQ Style zet de volgende stap met onder meer airconditioning met twee klimaatzones, licht- en regensensor, parkeersensoren achter, Radio Bolero met 8-inch kleuren touchscreen en 8 luidsprekers en de luxe stoffen/suedia-bekleding en stijlvolle interieuraccenten. De KAMIQ Style is er vanaf € 27.990 (1.0 TSI 85 kW/115 pk). 

Op smaak gebracht

Speciaal voor Nederland is er de KAMIQ Sport Business. Dit model beschikt over bijvoorbeeld airconditioning, LED-koplampen, 16 inch lichtmetalen velgen, Radio Swing met 6,5 inch kleurendisplay, Smartphone integratie met Apple Carplay, bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief draadloos opladen, ISOFIX/TopTether bevestigingspunten voor kinderzitjes en de veiligheidssystemen Lane Assist en Front Assist. Andere prettige standaardfeatures zijn bijvoorbeeld LED-interieurpakket, sportstoelen met stoffen/suedia bekleding, een zwarte dakhemel, Sunset glas achter en parkeersensoren achter. De KAMIQ Sport Business met de 1.0 TSI Greentech (85 kW/115 pk) is er vanaf € 26.690* (€ 28.490* met 7-traps DSG-automaat). 

KAMIQ Business Edition: digitaal en connected

De KAMIQ Business Edition gaat qua luxe nog een stap verder. Naast alle zaken die ook op de Style terug te vinden zijn, beschikt hij bijvoorbeeld over Easy start, LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, lichtsensor met coming home/leaving home functie en een regensensor. De Business Edition is bovendien digitaal en connected dankzij de virtual cockpit, Amundsen Navigatie met 9,2-inch kleurentouchscreen, 1 jaar ŠKODA Connect (Care Connect en Infotainment online), DAB+ digitale radio, bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief draadloos opladen en het ŠKODA sound system met 9 luidsprekers, subwoofer en versterker. Ook parkeersensoren voor en achter, verwarmde voorstoelen en het LED-interieurpakket zijn standaard. De KAMIQ Business Edition 1.0 TSI Greentech (85 kW/115 pk) is er vanaf € 29.490* (€ 31.290* met 7-traps DSG).

Snelle uitbreiding van het gamma

De nieuwe KAMIQ-modellen, inclusief de Sport Business- en Business Edition-uitvoeringen zijn nu te bestellen en staan begin december bij de ŠKODA-dealers. De motorenrange wordt al snel uitgebreid met een 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI met cilinderuitschakeling.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van als het KAMIQ-nieuws, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.