Leusden,
13
december
2017
|
08:55
Europe/Amsterdam

ŠKODA KAROQ: in de basis al meer dan compleet

ŠKODA KAROQ: in de basis al meer dan compleet

  • Vanaf € 28.990* voor de rijk uitgeruste ŠKODA KAROQ Ambition
  • Complete KAROQ Style rondt gamma af naar boven
  • Aantrekkelijke Business-uitvoeringen voor Ambition en Style

ŠKODA heeft alle prijzen van de KAROQ vrijgegeven. Bekend was al dat de KAROQ leverbaar wordt vanaf € 28.990* (prijs vanaf 1 januari 2018) met een uitrusting die in de basis al heel compleet is. Nu is de gehele prijslijst bekend en introduceert ŠKODA tevens aantrekkelijke Business-varianten voor de Ambition en Style, voor zakelijke én particuliere rijders.

ŠKODA lanceert de KAROQ direct scherp én compleet. De basis is een Ambition met een riante standaarduitrusting. Zo is iedere KAROQ voorzien van bijvoorbeeld airconditioning, cruise control, LED-dagrijverlichting en -achterlichten, 16 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, een lichtassistent en het veiligheidssysteem Front Assist, inclusief City Emergency Brake en Predictive Pedestrian Protection. Naar verwachting zal een groot deel van de KAROQ-kopers ook direct voor deze Ambition-uitvoering kiezen.

Boven de Ambition staat de ŠKODA KAROQ Style. Deze beschikt aanvullend over onder meer een automatisch dimmende binnenspiegel, Climatronic elektronische airconditioning met twee zones, KESSY (het Keyless Entry, Start and Exit System), LED-interieurverlichting, Full LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, een regensensor en Voice Control-stembediening. De ŠKODA KAROQ Style is er al vanaf € 31.890*.

KAROQ Business-uitvoeringen: ook voor particulieren erg aanlokkelijk

Aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders zijn de twee Business-uitvoeringen van de ŠKODA KAROQ: de Ambition Business en Style Business. De Ambition Business heeft de rijke uitrusting van de Ambition en voegt daar onder andere Climatronic airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, parkeersensoren voor en achter en de Driver Activity Assistant - die vermoeidheid bij de bestuurder kan detecteren - aan toe.

De KAROQ Style Business vult de omvangrijke uitrusting van de Style aan met een achteruitrijcamera, Canton Sound System met onder andere tien luidsprekers, 18 inch lichtmetalen velgen, het Columbus navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en verwarmbare voorstoelen. Zowel de KAROQ Ambition Business als KAROQ Style Business wordt geleverd inclusief de Mijn ŠKODA-module en een tweejarig abonnement. De KAROQ Ambition Business en Style Business zijn er vanaf respectievelijk € 29.990* en € 33.190*.

Twee TSI benzinemotoren en twee TDI dieselmotoren

De KAROQ wordt leverbaar met een keuze uit vier motoren. Allereerst zijn er twee direct ingespoten turbobenzinemotoren: een 1.0 TSI met 85 kW/115 pk en de 1.5 TSI ACT met 110 kW/150 pk. Het dieselaanbod omvat eveneens twee motoren: de 1.6 TDI met 85 kW/115 pk in combinatie met voorwielaandrijving en de 2.0 TDI 110 kW/150 pk met standaard vierwielaandrijving en de DSG-transmissie met dubbele koppeling. De DSG-automaat is tevens leverbaar op de benzinemotoren en de 1.6 TDI dieselkrachtbron.

De ŠKODA KAROQ is vanaf nu te bestellen. Zijn prijslijst start bij € 28.990* voor de compleet uitgeruste KAROQ 1.0 TSI Ambition. Vanaf eind deze maand is de KAROQ te zien bij de dealers; de levering van de compacte SUV start eind januari 2018.

Download hier de prijslijst van de ŠKODA KAROQ
Download hier de prijslijst van de ŠKODA KAROQ Business 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Genoemde consumentenadviesprijzen gelden vanaf 1 januari 2018 en zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie skoda.nl.