Leusden,
29
augustus
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

ŠKODA Mascotte support Zaterdagfamilies

ŠKODA Mascotte support Zaterdagfamilies

Afgelopen jaar bracht ŠKODA een ode aan Zaterdagfamilies. Zij die elke zaterdag weer tijd met elkaar doorbrengen op het veld of in de sporthal. Om die Zaterdagfamilies te supporten, komt ŠKODA nu met een opvallende activatie: een Mascotte in de vorm van een kameleon, als supporter van lokale sportclubs.

Een mascotte is normaal gesproken iets dat je verwacht bij Eredivisie-clubs, zoals Ajax en Feyenoord of Amerikaanse NBA teams. Maar dankzij deze veelzijdige ŠKODA-kameleon kunnen nu ook gewone Zaterdagfamilies en hun clubs beschikken over een eigen Mascotte.

ŠKODA-kameleon in clubkleuren

De keuze voor een kameleon is niet voor niets. Deze groene vriend past zich namelijk automatisch aan de kleuren van jouw club aan. Dus of je nu voetbalt in blauw-wit, basketbalt in geel of hockeyt in rood-zwart, de kameleon kleurt mee. 

De activatie van ŠKODA gaat vergezeld van een video waarin Zaterdagfamilies worden opgeroepen om zich aan te melden op http://www.skoda.nl/zaterdag/mascotte

FABIA: de keuze voor Zaterdagfamilies

Tijdens de campagne staat de sportieve ŠKODA FABIA centraal. De kameleon arriveert dan ook in dit ŠKODA-model. Zo kan de club niet alleen genieten van een enthousiaste supporter langs de lijn, maar tegelijkertijd ook kennismaken met de FABIA.

Benieuwd naar de FABIA? Ontdek 'm hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.