Leusden,
03
april
2019
|
15:57
Europe/Amsterdam

ŠKODA OCTAVIA SPORT BUSINESS: sportiviteit en elegantie in één bestseller

OCTAVIA SPORT BUSINESS: sportiviteit en elegantie in één bestseller

  • Zwarte exterieurdetails voor dynamische look
  • Standaard sportstoelen, zwarte hemelbekleding en sportstuur
  • Lichtmetalen velgen: 17 inch ‘Trius’ standaard, 18 inch velgen optioneel
Samenvatting

ŠKODA scherpt het profiel van de ŠKODA OCTAVIA en OCTAVIA COMBI verder aan met de nieuwe SPORT BUSINESS-uitvoering. Deze sportief-elegante uitvoering bevat onder meer carrosseriedetails in sportief zwart, sportstoelen, een sportstuur en zwarte hemelbekleding. De OCTAVIA SPORT BUSINESS-modellen zijn leverbaar in combinatie met de meeste motoren en hint met zijn sportieve looks naar de RS-modellen.

De nieuwe SPORT BUSINESS-uitrusting accentueert het dynamische en elegante karakter van de OCTAVIA en OCTAVIA COMBI met gerichte details. Zo heeft de voorspoiler een sportief gestyled accent dat in zwart is afgewerkt , net als het frame van de karakteristieke ŠKODA-grille. Die laatste is onderdeel van het Black pakket, net als de zwarte kappen van de buitenspiegels en het extra donkere Sunset privacyglass. Een zwarte diffuser aan de achterzijde maakt eveneens deel uit van de uitrusting, het kofferdeksel van de ŠKODA OCTAVIA heeft een zwarte achterspoiler. Naast de 17 inch lichtmetalen ‘Trius’ velgen in zwart metallic levert ŠKODA tegen meerprijs nog twee velgopties: de 18 inch ‘Vega’ velgen in hoogglans zwart met geborsteld zilver en de matzwarte 18 inch ‘Turini’ velgen.

In het interieur van de OCTAVIA SPORT BUSINESS zet ŠKODA de sportief-elegante toon van de buitenzijde voort met sportstoelen, zwarte hemelbekleding en een multifunctioneel sportstuur.

De ŠKODA OCTAVIA SPORT BUSINESS-modellen zijn inmiddels te bestellen. Prijzen beginnen bij € 27.090*.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend

*) Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie skoda.nl.