Leusden,
12
maart
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

ŠKODA SCALA: de prijzen

ŠKODA SCALA: de prijzen

  • Moderne vijfdeurs hatchback met veel value for money: leverbaar vanaf € 21.990*
  • Compleet: airco, lichtsensor, e-Call, lane Assist en front assist altijd standaard
  • SCALA First Edition: gelimiteerde oplage voorzien van alle luxe
Samenvatting

De ŠKODA SCALA is vanaf vandaag te bestellen. De moderne en ruime vijfdeurs hatchback met zijn frisse design staat rijklaar vanaf € 21.990*. In eerste instantie is hij leverbaar met keus uit twee efficiënte benzinemotoren (85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk DSG). Ook zijn er diverse uitrustingsniveaus, waaronder de speciale First Edition-uitvoering. De levering van de SCALA start in mei 2019.

De SCALA heeft het hypermoderne MQB-platform van de Volkswagen Group als basis. Hij combineert een vloeiend, gestroomlijnd design met een zeer ruim interieur. De SCALA is standaard uitgerust met hoogwaardige assistentiesystemen als Lane Assist en Front Assist en hij is altijd online dankzij de geïntegreerde eSIM. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat de auto in geval van nood zelf de hulpdiensten belt. Om het vooruitstrevende karakter verder te benadrukken, kunnen kopers van een SCALA ook kiezen voor adaptieve cruise control, een elektrische bediende achterklep en dynamische richtingaanwijzers.

Direct compleet

De SCALA is er om te beginnen in Active-uitvoering, die standaard al beschikt over onder meer LED-dagrijverlichting en -dimlicht, airconditioning, lichtsensor, E-Call voor automatische noodoproepen, Multi Collision Brake en het elektronische sperdifferentieel XDS.

De Ambition vult dit aan met onder andere cruise control, Bluetooth telefonie, 16 inch lichtmetalen velgen ‘Orion’, een multifunctioneel lederen stuur en Smartlink+.

De Style-uitvoering van de SCALA doet zijn naam eer aan met alles van de Ambition en daarbij stoffen/suedia bekleding, Climatronic volautomatische airconditioning met gekoeld handschoenenkastje, elektrisch bediende ramen vóór en achter, parkeersensoren achter, full-LED achterlichten en Radio Bolero met 8 inch kleuren touchscreen.

De Sport Business gaat eveneens uit van de Ambition en zet daarbij sportieve accenten met de doorlopende achterruit, een specifieke interieurafwerking, sportstoelen met stoffen/suedia-bekleding, een multifunctioneel sportstuur, lichtmetalen pedalen en een zwarte dakhemel. Ook biedt hij de luxe van Climatronic, het LED-interieurpakket, Radio Bolero met touchscreen, en Sunset (donker getinte ramen achter).

De SCALA First Edition

Om de marktintroductie van de SCALA te vieren, is er tijdelijk ook een First Edition-uitvoering. Deze is uitermate luxueus uitgerust. Naast alle luxe van de Style beschikt hij ook over Bluetooth met phonebox (draadloos opladen), DAB+ radio, een dakspoiler in carrosseriekleur en doorlopende achterruit, full LED-koplampen met cornering-functie, LED-interieurpakket, 17 inch lichtmetalen velgen ‘Stratos’, Sunset en meer. De SCALA First Edition is in gelimiteerde oplage beschikbaar.

Individueel op weg

Elke SCALA is naar eigen wens en smaak aan te passen door middel van optiepakketten en individuele opties. Het navigatiepakket omvat naast Navigatiesysteem Amundsen met 9,2 inch kleuren touchscreen, ook de Virtual Cockpit, DAB+ en 1 jaar infotainment online en care connect. Ook zijn er aantrekkelijke geprijsde pakketten die de SCALA nog stijlvoller, praktischer en comfortabeler maken.

Greentech benzinemotoren: krachtig en zuinig

De SCALA is er in eerste instantie met keuze uit twee Greentech benzinemotoren met directe inspuiting en turbotechnologie: de 1.0 TSI met 85 kW/115 pk, die wordt geleverd met handgeschakelde zesversnellingsbak, en de 1.5 TSI met 110 kW/150 pk, die standaard is gekoppeld aan de automatische zeventraps DSG-transmissie. Beide motorvarianten hebben hetzelfde gemiddelde verbruik: 5,0 l/100 km. Dit komt overeen met een gemiddelde CO2-uitstoot van 113 g/km. 

De ŠKODA SCALA Active 1.0 TSI Greentech is er vanaf € 21.990*. Klik hier voor de volledige prijslijst.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend

*) Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie skoda.nl.