Leusden,
23
juni
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

ŠKODA SCALA kofferbak en álle opbergvakken

ŠKODA SCALA kofferbak en álle opbergvakken

Samenvatting

Opruimen maakt gelukkig. Oké, het opruimen zelf niet, maar het resultaat wel. Geef daarom al je (auto)spullen een eigen plekje in de nieuwe ŠKODA SCALA en omarm het gelukzalige gevoel van rust en overzicht.

Gezinnen hebben veel spullen. Gelukkig is de SCALA een echte gezinsauto, met een grote kofferbak en een heleboel opbergvakken. Alle bakken, vakken, netten en compartimenten hebben een gezamenlijk volume van maar liefst 26 liter. We hebben ze allemaal gemarkeerd en benoemd in een handige infographic.

Koffie, water en milkshakes

Fun fact over de bekerhouders en de portiervakken: vier mensen kunnen elk twee drankjes meebrengen. Als ze zin hebben in koffie of een milkshake én een flesje water, dan bergt iedereen die op binnen handbereik. De SCALA is zelfs berekend op extra grote dorst, want in het vak van de voorportieren past een 1,5-liter fles.

ŠKODA SCALA kofferbak

Met een volume van 467 liter is de kofferbak van de ŠKODA SCALA ronduit groot. Klap je de achterbank neer (eerst de milkshakes uit de armsteun halen), dan staat er 1410 liter tot je beschikking. Dat is meer bagageruimte dan je krijgt in directe concurrenten als de Ford Focus, de Opel Astra en – jawel – de Volkswagen Golf. Zo, die kan de nieuwe SCALA in zijn zak steken.

Test ‘m zelf: Plan jouw proefrit met de ŠKODA SCALA