Leusden,
17
oktober
2019
|
10:09
Europe/Amsterdam

ŠKODA toont eerste designschetsen nieuwe OCTAVIA

ŠKODA toont eerste designschetsen nieuwe OCTAVIA

  • Eerste details vierde generatie van ŠKODA’s bestseller vrijgegeven
  • Nieuwe ŠKODA OCTAVIA: expressiever in design dan ooit tevoren
Samenvatting

ŠKODA heeft de eerste twee schetsen van de compleet nieuwe OCTAVIA vrijgegeven. De nieuwe designtaal van ŠKODA maakt de nieuwe, vierde-generatie OCTAVIA wat design betreft expressiever dan ooit. Die nieuwe, moderne looks combineert hij als vanouds met compacte afmetingen en een indrukwekkend ruim interieur.

De designschetsen onthullen een langgerekt, vloeiend silhouet met een coupé-achtige daklijn. Een opvallend nieuw front, grote wielen en achterlichten met scherpe lijnen zijn andere highlights van het nieuwe model. De vierde-generatie OCTAVIA voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van de bestseller. De eerste versie zag ruim zestig jaar geleden het licht, en sindsdien zijn er meer dan 6,5 miljoen exemplaren van verkocht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.