Leusden,
22
oktober
2019
|
16:03
Europe/Amsterdam

ŠKODA VISION E nu te zien bij Move in Amsterdam

ŠKODA VISION E nu te zien bij Move in Amsterdam

  • Nederlandse primeur voor innovatief studiemodel 
  • Move Amsterdam: interactieve mobility experience voor jong en oud
Samenvatting

Vandaag opent de Move Mobility Experience in Amsterdam zijn deuren, met de ŠKODA VISION E als één van de sterren van de show. Deze spraakmakende concept car, het boegbeeld van ŠKODA’s visie op elektrisch en autonoom rijden, is nu voor het eerst op Nederlandse bodem te zien.

Move is de eerste en enige experience in Nederland die volledig in het teken staat van mobiliteit. Behalve inkijkjes in de mobiele toekomst zijn bij Move ook de nieuwste en toekomstige automodellen te bewonderen. Eén van die modellen is de VISION E, een studiemodel waarmee ŠKODA vooruitblikt op een toekomst waarin elektrische mobiliteit en autonoom rijden een grote rol gaan spelen.

Blik op de toekomst

De ŠKODA VISION E concept car zag in 2017 het licht op de autoshow van Shanghai en was veel meer dan een geslaagde designstudie. ŠKODA liet met model zien hoe de toekomst van elektrische mobiliteit er volgens het Tsjechische merk uit kan gaan zien. 

Bovendien vormt de ŠKODA VISION E een voorproefje van ŠKODA’s visie op autonoom rijden. Zo kan de concept car in files volledig automatisch rijden, is er een autopilot-functie beschikbaar voor snelwegen, blijft de SUV Coupé geheel automatisch op de rijbaan en is hij in staat zelfstandig inhaalmanoeuvres uit te voeren.

Gratis beleving voor jong en oud

De SKODA VISION E is vanaf vandaag in Move te bewonderen, naast tal van andere bijzondere en exclusieve auto’s en concept cars. Move is geschikt voor jong en oud en gratis toegankelijk. Het reserveren van kaartjes kan via de website www.move.amsterdam. Move is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 – 17:00 uur.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.