Leusden,
07
oktober
2017
|
08:34
Europe/Amsterdam

ŠKODA Zaterdagklus-campagne bij GAMMA

ŠKODA Zaterdagklus-campagne bij GAMMA

  • Veel voordeel voor klussende klanten
  • ŠKODA CITIGO drie weken lang te zien bij alle GAMMA-bouwmarkten in Nederland
  • Zeer scherp Private Lease contract vanaf 159 euro* per maand, inclusief GAMMA Cadeaupas

ŠKODA start vandaag een campagne waarbij alle GAMMA-bouwmarkten in Nederland drie weken lang een CITIGO op de winkelvloer hebben staan. Tijdens deze ŠKODA Zaterdagklus-weken is het mogelijk om een zeer scherp Private Lease contract voor de CITIGO, FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK af te sluiten vanaf 159 euro* per maand. Bijkomend voordeel: de klussende klant krijgt bij afsluiting van een leasecontract een GAMMA Cadeaupas van honderd euro cadeau.

Het is voor het eerst dat ŠKODA en GAMMA elkaar vinden bij een dergelijke store-in-store actie. ŠKODA’s CITIGO, de compacte en moderne stadsauto die recent een grote upgrade heeft gehad, wordt in alle 166 GAMMA-bouwmarkten in ons land neergezet. Daarmee komt ŠKODA dus letterlijk naar het winkelende publiek toe. De CITIGO is een compacte vijfdeurs stadsauto waarmee je comfortabel en veilig van A naar B kunt rijden. Daarnaast biedt hij ook onderscheidend veel ruimte voor de inzittenden en hun bagage. De meest compacte ŠKODA-telg beschikt over een bagageruimte van 251 liter, maar door de achterbank neer te klappen komt het laadvolume zelfs op 959 liter uit. Daarmee biedt de CITIGO dus meer dan voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid boodschappen of – in het geval van de samenwerking met GAMMA meer voor de hand liggend – doe-het-zelf artikelen.

ŠKODA biedt voor de grotere Zaterdagklus ook scherpe Private Lease tarieven voor de FABIA, FABIA COMBI en de RAPID SPACEBACK. Voor een vast bedrag per maand is het met de Private Lease constructie mogelijk om onbezorgd in een ŠKODA te rijden. Daarbij zijn alle kosten inbegrepen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties en dealeronderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, pechhulp, BTW en vervangend vervoer na 24 uur. De rijder hoeft alleen nog maar te tanken, wat in het geval van de ŠKODA CITIGO met zijn zuinige driecilinder Greentech-motoren maar mondjesmaat hoeft te gebeuren. Het gemiddelde verbruik ligt op slechts 4,4 l/100 km (CO2: 96 g/km).

De ŠKODA CITIGO met het scherpe Private Lease tarief van 159 euro* per maand staat tot en met 31 oktober bij de GAMMA bouwmarkten in Nederland. Kijk voor de andere ŠKODA-modellen op www.skoda.nl/acties/gamma.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) ŠKODA Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.