Leusden,
20
december
2021
|
14:43
Europe/Amsterdam

Stuur een digitale kerstkaart met een ŠKODA erop

Stuur een digitale kerstkaart met een ŠKODA erop

Samenvatting

Een digitale kerstkaart van ŠKODA is leuk om te maken en leuk om te krijgen, want er staan een auto en een persoonlijke boodschap op. En zo’n originele kerstwens is ook nog eens goed voor het milieu.

De kerstkaart leek langzaam uit te sterven. Werden er in 2005 nog 200 miljoen kerstkaarten verstuurd, tien jaar later was dat aantal gehalveerd. Door corona is deze ongezellige ontwikkeling gelukkig omgedraaid. We hebben meer aandacht voor elkaar en zodoende maakt de kerstkaart een comeback.

De boodschap die we op de kaart schrijven, is belangrijker geworden. Met een simpele tekst als “Fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar”, maak je het jezelf te gemakkelijk. Een moderne kerstwens is iets in de trant van: “Creëer magische momenten met de allerliefste mensen”. Doe hier je voordeel mee.

Digitale kerstkaart maken

Op www.skodachristmas.com kun je in drie stappen je eigen wenskaart maken. Er zijn zes feestelijke animaties om uit te kiezen. In elk minifilmpje schittert een ŠKODA, maar de kerstvreugde staat centraal. Onze favoriet is de kofferbak waarin cadeautjes worden opgestapeld.

Vervolgens vul je de naam van de afzender in (jezelf) en typ je een kerstboodschap in het invulvenster. Voordat je het mailadres van de ontvanger invult, kun je het resultaat bekijken en zo nodig aanpassen.

ŠKODA plant een boom voor elke kerstkaart

Een digitale kaart in de mail is misschien niet zo leuk als een kaart in de bus, maar animaties met auto’s laten zich niet op papier afdrukken. En op deze manier help je een goed doel.

Voor elke digitale kerstwens die in een mailbox ploft, plant ŠKODA een boom in India. Deze actie is onderdeel van het Trees for India-project, waarbij nieuw aangeplante bomen helpen de grondstructuur en waterhuishouding van landbouwgrond te verbeteren. Help een handje en stuur zoveel kaarten als je wilt!

Lees ook: Zo haal je in de winter de meeste kilometers uit je ENYAQ iV