Leusden,
27
maart
2020
|
13:44
Europe/Amsterdam

Thuis met kinderen? Bouw deze KAROQ van papier!

Thuis met kinderen? Bouw deze KAROQ van papier!

Samenvatting

Haal een schaar, lijm en een set kleurpotloden tevoorschijn en bouw samen met je kinderen dit driedimensionale model van de ŠKODA KAROQ. Hier zijn drie tips om thuisblijven leuker te maken.

ŠKODA Magic Book: prentenboek op je telefoon

Laura en Clement zijn twee vrienden voor je jonge autoliefhebber. Ze spelen de hoofdrol in ŠKODA Magic Book: een prentenboek voor kinderen, gratis te downloaden op je iPhone of iPad. Er zijn twee verhalen om uit te kiezen:Thuis met Laura en Clement, of Laura en Clement in de stadsjungle. Kinderen kunnen door het digitale boek bladeren, de auto’s van kleur laten veranderen, de claxon gebruiken en alle slimme touchscreen-opties uitproberen. Dat soort dingen kun je ze niet vroeg genoeg bijbrengen. De auto’s die de revue passeren, zijn trouwens de ŠKODA FABIA en de ŠKODA KAROQ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knutsel een schaalmodel van de ŠKODA KAROQ

Wanneer je een paar dagen thuis hebt doorgebracht, ga je vanzelf terugdenken aan de activiteiten die jij vroeger deed om de tijd te vullen. Spelletjes doen, koekjes bakken of samen knutselen. Dat kan nu weer. Download de bouwtekening van de ŠKODA KAROQ (schaal 1:32) en print hem op – liefst stevig – papier. Pak een schaar en lijm, en volg de instructies. We hebben bouwplannen voor een grijze KAROQ en voor een witte. De witte SUV kun je zelf inkleuren.

Spelen met echte modelauto’s

Als zowel de virtuele ŠKODA’s in het prentenboek, als de KAROQ van papier in de smaak vallen, dan is het tijd voor de volgende stap: een echte modelauto van ŠKODA. In de webshop van ŠKODA kun je miniaturen van klassieke en moderne modellen bekijken en bestellen. Want onze thuisbezorgers zitten niet stil. Voor de allerjongsten hebben we een houten speelgoedauto en voor kinderen vanaf 12 maanden een loopauto op basis van de sportieve FABIA R5. Op het stuur zitten knoppen voor vier audiosignalen. Gezinnen met een gehorig huis zijn gewaarschuwd. 

Lees ook: Autorijden tijdens het coronavirus - tips van ŠKODA