Leusden,
09
juli
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Tour de France: een peloton aan voordeel van ŠKODA

Tour de France: een peloton aan voordeel

  • Compleet uitgevoerd én scherp geprijsd: van FABIA tot en met SUPERB
  • Tech-voordeel op de OCTAVIA en SUPERB
  • Voordeel tot zelfs € 9.810

ŠKODA, dat meer dan 120 jaar geleden werd opgericht als fietsenmerk, is dit jaar 15 jaar officieel partner en autoleverancier van de Tour de France. Dat wordt gevierd, met een compleet peloton aan speciale modellen én aantrekkelijke aanbiedingen. Het Tourvoordeel bereikt daarbij grote hoogten, tot zelfs € 9.810. Aan de finish ligt bovendien een inruilvoordeel van maximaal € 1.200 klaar.

In het voordeelpeloton van ŠKODA laten de FABIA, FABIA COMBI en RAPID SPACEBACK zich nadrukkelijk van voren zien. Deze modellen zijn er tijdens de Tour in de extra complete Clever-uitvoering, met standaard onder meer het navigatiesysteem Amundsen met 6,5" touchscreen, ŠKODA Surround 3D Soundsysteem, cruise control met snelheidsbegrenzer, parkeersensoren achter en lichtmetalen velgen. De FABIA Clever is er vanaf € 18.490* (COMBI vanaf € 19.390*) en de RAPID SPACEBACK Clever vanaf € 20.490*. De meerprijs van de RAPID SPACEBACK bedraagt hierdoor slechts € 1.100 ten opzichte van de FABIA COMBI. Het klantvoordeel op deze Clever-versies loopt op tot € 2.010. 

OCTAVIA COMBI, KAROQ EN SUPERB: de Clever Editions 

De OCTAVIA COMBI, KAROQ en SUPERB/SUPERB COMBI in Clever Edition bieden tegen een scherpe prijs comfort en luxe voor de zakelijke rijder. Standaard zijn onder andere Navigatie Amundsen met 8″ kleuren touchscreen, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief WLAN en Phonebox voor draadloos opladen, DAB digitale radio en 1 jaar ŠKODA Connect – Infotainment Online, Smartlink+ en lifetime Mapcare en nog veel meer. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat deze ruime en veelzijdige modellen snel te rijden zijn. Door hun scherpe prijsstelling zijn ze daarnaast ook erg bijtellingsvriendelijk. 

Het voordeel van Tech

Omdat techniek in La Grande Boucle een hoofdrol speelt, zijn er tijdelijk aantrekkelijke Tech-pakketten voor diverse OCTAVIA en SUPERB-modellen. Voor de OCTAVIA’s omvat dit pakket met leder/stof beklede stoelen, stoelverwarming, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur en het MaxiDot kleurendisplay. Voor de OCTAVIA Style Business-uitvoeringen komt daar lederen bekleding bij. Bij de SUPERB-modellen staat Tech voor een uitbreiding van de standaarduitrusting met een panoramisch schuif-/kanteldak, Travel Assist en een elektrisch bedienbare achterklep (voor de Ambition Business). De Style Business heeft naast een standaard elektrische achterklep ook lederen bekleding. De Tech-pakketten staan voor een voordeel tot wel € 1.770.

Sprinters gaan voor SUPERB

In het geval van de SUPERB zijn zelfs drie acties te combineren: de gratis Business-upgrade, een ruime korting op de 2.0 TDI (110 kW/150 pk) én het Tech-pakket. Daardoor loopt het maximale Tour-voordeel in dit geval op tot maar liefst € 9.810. Bovendien is tijdens de Tour-periode ook nog eens een inruilvoordeel van kracht. Afhankelijk van het gekozen model kan dit oplopen tot € 1.200.

download
ŠKODA SUPERB COMBI

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.skoda.nl.