Leusden,
05
juni
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

Vaderdag komt eraan: ŠKODA geeft cadeautips

Vaderdag komt eraan: ŠKODA geeft cadeautips

Samenvatting

Zondag 16 juni staan de vaders van Nederland in het zonnetje. Ze vrágen niet om een cadeau, maar ze waarderen het wel. Wat geef je een vader? De mannen van ŠKODA geven advies.

Horloge

Horloges met het ŠKODA-logo vind je in onze webshop in soorten en maten. Van een stoer ŠKODA Motorsport exemplaar met een kunststof band met bandenprofiel, tot dit stijlvolle en subtiele klokje voor de stille genieter. Hij waardeert met name de groene secondewijzer.

Slipcursus

Een slipcursus is leuk én leerzaam. Of je nu veel autorijdt of juist weinig, oefenen met remmen en slippen maakt van iedereen een betere bestuurder. De ANWB geeft drie soorten slipcursussen, variërend van 3 uur tot een dagvullend programma.

Powerbank

Papa’s kunnen alles, maar ook hún telefoons raken snel leeg. Met deze powerbank kan hij zijn telefoon of tablet overal opladen. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 5200 mAh en een handig lampje laat zien hoeveel stroom erin zit. Dubbel handig: de ŠKODA Powerbank heeft tevens twee usb-poorten.

Koelbox

Er bestaan twee soorten vaders: de een moet niets weten van praktische cadeaus, de ander wordt extra blij van dingen waaraan hij echt iets heeft. Deze koelbox houdt drankjes en snacks koel én onder handbereik, want hij zit op de middelste zitplaats van de achterbank. Met de gordel zet je ‘m stevig vast.

Speelgoedauto

Onder het mom: jong geleerd, oud gedaan. Met deze houten speelgoedauto scheurt vader samen met de volgende generatie tussen de tafelpoten door, scheert-ie langs de vensterbank en finisht hij piepend afremmend bij de kat. Als zoon- of dochterlief met dit voorbeeld later geen RS-rijder wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Fietsendrager

Achterklep open, fiets naar binnen, klep weer dicht - veel ŠKODA’s zijn van zichzelf een fietsendrager. Maar wil je ook wel eens twee fietsen plus je vakantiebagage meenemen, dan is een losse fietsendrager ideaal. Fun fact: je fietsen áchter de auto binden in plaats van óp het dak, is beter voor het brandstofverbruik, en het is gemakkelijker.

Rugzak

Een stoere rugzak voor een zacht prijsje. Hij is gemaakt van stevig polyester en versierd met een zwart ŠKODA-logo. In het grote opbergvak past met gemak een laptop of tablet. Dankzij de extra vakken met rits raak je klein spul zoals oordopjes en pinpassen niet kwijt. De rugzak zit lang lekker, want de schouderbanden en het rugpaneel zijn gewatteerd.

Lees ook: Huisje, boompje, ŠKODA – de beste gezinsauto