Leusden,
13
september
2019
|
12:38
Europe/Amsterdam

Vernieuwde ŠKODA SUPERB heeft een prijs

Vernieuwde ŠKODA SUPERB heeft een prijs

  • Nieuwe SUPERB nu te bestellen: prijzen vanaf € 38.390*
  • Drie uitrustingsniveaus: Business Edition, Sportline Business en L&K
  • Nieuwste generatie SUPERB: scherper design in combinatie met nieuwe technologieën
Samenvatting

Met een aangescherpt design, de komst van plug-in hybridetechnologie, EVO-dieselmotoren, nog meer comfort en het nieuwste op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen, is de vernieuwde ŠKODA SUPERB de maatstaf in zijn klasse. De SUPERB combineert die eigenschappen met een scherpe prijsstelling en wordt leverbaar vanaf € 38.390*.

De nieuwe SUPERB en SUPERB Combi vallen op door een nog scherpere vormgeving met een bredere grille en LED-koplampen (standaard). Een chromen strip verbindt de achterlichtunits optisch met elkaar. De SUPERB is ook leverbaar met EVO TDI-motoren. Deze nieuwe dieselgeneratie staat voor dynamiek in combinatie met efficiency en gunstige emissiewaarden. Tevens heeft de nieuwe SUPERB de modernste assistentiesystemen en connectiviteitsfeatures aan boord.

Goed op weg met de SUPERB en SUPERB Combi Business Edition

De Business Edition staat aan de basis van het vernieuwde SUPERB-gamma. Business Edition staat bij de SUPERB onder meer voor LED-koplampen, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief WLAN en de Phonebox voor draadloos opladen van de smartphone. Ook inbegrepen zijn Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist, Navigatie Amundsen met 8-inch kleuren-touchscreen, 1 jaar ŠKODA Care Connect en infotainment online en een driejarig abonnement voor de Mijn ŠKODA Module. En via smartlink zijn auto en smartphone snel en eenvoudig te koppelen. De SUPERB Business Edition is er vanaf € 38.390*. 

Next level: de SUPERB Sportline Business

De ŠKODA SUPERB en SUPERB Combi Sportline Business hebben alle features van de Business Edition en vullen dat aan met onder meer de Virtual Cockpit (digitaal instrumentenpaneel), Full LED Matrix koplampen, de handige elektrisch bediende achterklep, Sunset-glas, progressieve stuurbekrachtiging, een sportonderstel en 18 inch lichtmetalen velgen in Glossy Black. De in zwart uitgevoerde grille, achterspoiler, diffuser en dakreling (Combi) benadrukken het sportieve karakter. In het interieur springen sportstoelen (voor en achter) met alcantara bekleding in het oog. De ŠKODA SUPERB Sportline Business is leverbaar vanaf € 44.590*.

Ultieme luxe: SUPERB L&K Executive

In de L&K Executive, het absolute topmodel van de nieuwe SUPERB-reeks, smelten comfort, hightech en luxe stijlvol samen. Blikvangers zijn 19 inch lichtmetalen velgen en de L&K-emblemen. Het interieur is uitgevoerd in smaakvol bruin leder met L&K-logo’s. Ook inbegrepen: het top-navigatiesysteem Columbus met 9,2-inch kleuren touchscreen, 1 jaar ŠKODA Connect, Infotainment online en Smartlink+ met ŠKODA Media Command. Dynamic Chassis Control maakt een onderstel-afstemming naar wens mogelijk en Parkeersensoren (V/A) met manoeuvre assist dragen bij aan optimaal parkeergemak. Het hoogwaardige Canton sound system en L&K afwerkingsdetails in pianozwart zetten ieder op hun eigen manier klinkende accenten in het interieur.

Twee motoren bij introductie

Bij zijn marktintroductie debuteert de vernieuwde SUPERB deze maand met een keuze uit twee motoren. Om te beginnen is dat een 110 kW/150 pk 1.5 TSI benzinemotor, die op de Business Edition naar wens met een handgeschakelde versnellingsbak of een DSG-automaat met dubbele koppeling wordt geleverd. DSG is standaard op de Sportline Business en L&K.

De tweede krachtbron is de 2.0 TDI turbodiesel, eveneens met 110 kW/150 pk, die uitsluitend met DSG wordt geleverd en enkel in combinatie met de Business Edition-uitrusting.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.