Leusden,
18
oktober
2019
|
16:17
Europe/Amsterdam

Vernieuwde ŠKODA SUPERB nu bij de dealer

Vernieuwde ŠKODA SUPERB nu bij de dealer

  • Nieuwste generatie SUPERB met scherper design en innovatieve technologie vanaf deze week te ervaren bij de Nederlandse ŠKODA-dealers
Samenvatting

De vernieuwde ŠKODA SUPERB is in Nederland gearriveerd. De nieuwste versie van ŠKODA’s topmodel heeft een fris design, nieuwe motoren en hightech connectiviteits- en rijassistentiesystemen. Hij wordt ook leverbaar als zuinige en krachtige plug-in hybride. De SUPERB combineert het nieuws met een extra scherpe prijs. Hij is er als rijk uitgeruste Business Edition al vanaf € 38.390*.

De vernieuwde SUPERB valt op met een nieuw vormgegeven grille, gerestylde bumpers en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie. Een chromen strip verbindt de achterlichtunits optisch met elkaar. Het interieur onderscheidt zich door nieuwe bekledingsmaterialen met contrasterende stiksels, chroomaccenten en verlichte opbergvakken in de deuren. 

De SUPERB is voorzien van de nieuwste generatie infotainmentsystemen met draadloze Apple Carplay en de (optionele) Digital Cockpit, het naar voorkeur in te delen digitale instrumentarium. Daarnaast vertrouwt hij op rijassistentie- en connectiviteitssystemen van de nieuwste generatie.

Tevens wordt de vernieuwde SUPERB leverbaar als plug-in hybride en met de nieuwste generatie EVO TDI-motoren, die zorgen voor hoge prestaties tegen een laag verbruik en lage emissies.

Rijk uitgerust, scherp geprijsd

ŠKODA levert de vernieuwde SUPERB in drie luxe tot zeer luxe uitvoeringen: Business Edition, Sportline Business en L&K. De Business Edition biedt onder meer LED-koplampen, Bluetooth telefoonvoorbereiding, een WiFi hotspot en de Phonebox voor draadloos opladen van smartphones. Ook inbegrepen zijn Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist. De SUPERB Business Edition krijgt daarnaast het Amundsen-navigatiesysteem met 8 inch kleuren-touchscreen, 1 jaar ŠKODA Care Connect en een driejarig abonnement voor de Mijn ŠKODA Module. 

Als Sportline Business biedt de vernieuwde SUPERB nog meer luxe en een sportief in- en exterieur. Het absolute topmodel is de L&K Executive, die onder meer een met smaakvol bruin leder bekleed interieur en een ongekend rijke uitrusting heeft.

Nu te ervaren bij de ŠKODA-dealer

Vanaf deze week staat de vernieuwde SUPERB bij de Nederlandse ŠKODA-dealers. Hij is leverbaar als 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI of 2.0 TDI en kan dit jaar nog worden geleverd. De SUPERB iV plug-in hybride zal later dit jaar bestelbaar zijn, gelijktijdig met het bekendmaken van de prijzen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.