Leusden,
25
juli
2021
|
07:00
Europe/Amsterdam

Waarom je beter een ŠKODA kunt private leasen

Waarom je beter een ŠKODA kunt private leasen

Samenvatting

De voordelen van private lease ken je waarschijnlijk wel. Dit bericht is net even anders. Hierin lees je alle goede redenen om juist bij ŠKODA te private leasen. En nergens anders.

 

Private lease is razend populair. In Nederland is het aantal private leasers in vijf jaar tijd verzesvoudigd: van 36.000 in 2015 tot meer dan 200.000 in 2020. De grootste aantrekkingskracht is rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Zoals bekend betaal je daarnaast alleen nog voor het tanken of het opladen. Maar wat maakt ŠKODA Private Lease uniek? Hier zijn 5 redenen waarom jouw volgende private lease-auto een ŠKODA wordt.

1. Standaard 48 maanden looptijd

Is het je opgevallen bij het vergelijken van private lease-aanbiedingen, dat de meeste contracten een looptijd van 60 maanden hebben? Vijf jaar is een hele poos. Vaak kun je de looptijd wel inkorten tot 48 maanden, maar dan betaal je een hoger maandbedrag. Zonde van je geld, want bij ŠKODA Private Lease is de looptijd standaard 48 maanden.

2. Niet bijbetalen voor flexibiliteit

Veel automerken doen alsof ze je beste vriend zijn. Voor slechts een paar tientjes per maand extra, verkopen ze je een flexibel contract waarmee je kosteloos kunt opzeggen als je je baan kwijtraakt of gaat scheiden – onverwachte situaties waardoor je niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen. Dat is een geruststellend idee, maar jammer dat het extra geld kost. ŠKODA biedt deze flexibiliteit gratis aan.

3. ŠKODA’s zijn toekomstbestendig

Weet jij ook niet wat de aankomende 24, 36 of 48 maanden gaan brengen? Als je in een levensfase zit waarin werk, huis en relatie snel veranderen, heb je een auto nodig die overal op is voorbereid. Nu val je voor het stoere design, de comfortabele stoelen en de Virtual Cockpit van de OCTAVIA COMBI. Maar ben je drie jaar en een baby later, dan ben je vooral dolblij met de grote kofferbak en de geavanceerde veiligheidsuitrusting. Kortom, kiezen voor een ŠKODA is private leasen ‘op de groei’.

4. ŠKODA Private Lease vraagt niet om schadevrije jaren

Heb je weleens een mooie private lease-aanbieding gevonden, om even later teleurgesteld te ontdekken dat je niet het vereiste aantal schadevrije jaren hebt opgebouwd? Dat kun je afkopen, maar dan schiet je maandbedrag omhoog. De prijzen van ŠKODA Private Lease zijn transparant. Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs.

5. Bij ŠKODA kun je al binnen 10 dagen rijden

Marilyn Monroe zei ooit: “Alles wat de moeite waard is om te bezitten, is ook de moeite waard om er op te wachten.” Dat kan wel zo zijn, maar wat nu als je hooguit 10 dagen hoeft te wachten op je nieuwe ŠKODA? De FABIA Online Edition en de SCALA Online Edition zijn standaard rijk uitgerust en je regelt alles online. Nadat je aanvraag goedgekeurd is, rijd je al binnen 10 dagen in jouw nieuwe FABIA of SCALA.

Lees ook: Stel jouw perfecte private lease-deal samen