Leusden,
16
juni
2019
|
07:00
Europe/Amsterdam

Zo profiteer jij van de ŠKODA Vakantiecheck

Zo profiteer jij van de ŠKODA Vakantiecheck

Samenvatting

Je gaat onbezorgd op autovakantie, met een gratis rugzak en krijgt korting op handige zomeraccessoires – wat wil je als ŠKODA-rijder nog meer? Lees verder voor alle voordelen van de vakantiecheck.

Een waarschuwing is op zijn plaats. We kunnen niet garanderen dat elke dag de zon schijnt. Of dat de plaatselijke ijscoman lekker gul is met opscheppen. Zelfs de temperatuur van het verkoelende zeewater ligt buiten ons bereik. Wat we wél kunnen doen, is jouw ŠKODA vakantieklaar maken zodat jij goed voorbereid op reis gaat.

Je auto gecontroleerd op 30 punten

Tijdens de ŠKODA Vakantiecheck controleert de dealer jouw auto op 30 punten. Daarbij laat hij niets aan het toeval over. Hij checkt slijtagegevoelige onderdelen zoals de banden, de remmen, de ruitenwissers en de accu. Als er iets aan vervanging toe is, overlegt hij de reparatiekosten met je. Op die manier zit je tijdens de vakantie niet met de gebakken peren.

De servicemonteur loopt ook de verlichting, de motorolie, de portieren en de voorruit na. Net als de airconditioning, het koelsysteem en de verwarming. De airconditioning is een geval apart, want het onderhoud ervan wordt niet meegenomen tijdens het standaardonderhoud van je auto. ŠKODA adviseert om je airco eens per drie jaar een eigen onderhoudsbeurt te geven. En wat is nu een beter moment dan vóór de zomervakantie? In Zuid-Europa kan de temperatuur immers makkelijk oplopen tot 40 graden Celsius.

Gratis rugzak t.w.v. 39,95 euro

Zeg eens eerlijk: als er op straat gratis proefmonsters worden uitgedeeld, loop je dan nog een keer stiekem terug voor een tweede? Drie op de tien Nederlanders doen dat – zo gek zijn we op gratis.

Als je de ŠKODA Vakantiecheck laat uitvoeren, ontvang je gratis een stoere rugzak. Hij is gemaakt van stevig polyester en versierd met een zwart ŠKODA-logo. Je laptop of tablet past in het grote opbergvak en in de pockets aan de buitenkant berg je klein spul zoals sleutels en oordopjes op. Voor de gratis rugtas geldt hetzelfde als voor de eerdergenoemde proefmonsters: op is op.

Korting op handige zomeraccessoires

Tijdens de vakantieperiode zijn verschillende accessoires voor je auto extra scherp geprijsd. Een kantelbare fietsendrager bijvoorbeeld, afgeprijsd van 369 euro naar 279 euro. Over fietsen gesproken: de professionele fietshelm in ŠKODA-groen is eveneens in prijs verlaagd. De grote dakkoffer van 340 liter en de benodigde dakdragers zijn ook in de aanbieding. Ideaal voor ín de auto, is de elektrische koelbox die je in het midden van de achterbank vastzet met de gordel. Je kunt deze zomeraccessoires kopen bij de ŠKODA-dealer en via onze webshop.

ŠKODA Vakantiecheck inplannen

Een afspraak maken voor de ŠKODA Vakantiecheck is zo gebeurd. Gebruik simpelweg de online werkplaatsplanner of de app Mijn ŠKODA. De ŠKODA Vakantiecheck kost slechts 19,95 euro. Daarna kan de vakantie pas echt beginnen. Fijne reis!

Lees ook: Vakantietijd - bekijk deze handige checklist!