Leusden,
13
juni
2017
|
11:30
Europe/Amsterdam

Zorgeloos op vakantie met de ŠKODA Vakantiecheck

  • Minutieuze controle op 25 belangrijke punten voor € 19,95
  • Gratis Simply Clever radio
  • Afspraak plannen: eenvoudig via de ŠKODA Service App

Een zorgeloze zomer begint voor ŠKODA-rijders met de ŠKODA All-in Vakantiecheck. Dankzij een uitvoerige controle van de 25 belangrijkste punten van hun auto genieten ŠKODA-rijders maximaal van hun vakantie, zonder onverwachte verrassingen. De All-in Vakantiecheck kost slechts € 19,95. In de maanden juni, juli en augustus krijgen bestuurders die de check laten uitvoeren bovendien een gratis Simply Clever radio mee naar huis.

Het hele jaar door moet je kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare auto, vindt ŠKODA, óók in de zomer. De All-in Vakantiecheck biedt die zekerheid, want de servicemonteurs bij de ŠKODA-dealer weten precies waar ze op moeten letten. De auto wordt onder meer gecheckt op zaken die bij vakantieritten onder zomerse temperaturen van extra groot belang zijn. Voorbeelden zijn het koel- en uitlaatsysteem, vloeistoffen, V-snaar, het remsysteem, de banden en het onderstel. Uiteraard controleren de specialisten van ŠKODA ook minutieus de verlichting, ruiten en ruitenwissers, rubbers en de werking van de accu en de dynamo. Aan de hand van de bevindingen bespreekt de service-adviseur eventuele onderhoudspunten met de berijder, waarna die voor slechts € 19,95 zeker weet dat zijn ŠKODA klaar is voor een lange, ontspannen vakantierit.

Simply Clever: gratis slimme radio
ŠKODA-rijders die de All-in Vakantiecheck in de maanden juni, juli en augustus laten uitvoeren, krijgen bovendien een gratis Simply Clever radio mee naar huis. Een slimme metgezel tijdens de vakantie, want de radio wordt via het geïntegreerde zonnepaneel of desgewenst een USB-aansluiting opgeladen en heeft naast de radio ook een alarmfunctie. Eveneens Simply Clever zijn de ingebouwde zaklamp en het alarmlicht, de aansluitingen voor een USB en koptelefoon én de mogelijk om via de radio een mobiele telefoon op te laden.

Via de gratis ŠKODA Service App of skoda.nl/services is eenvoudig een afspraak voor de ŠKODA All-in Vakantiecheck te plannen in de werkplaatsagenda van de ŠKODA-dealer.