Leusden,
17
juni
2020
|
14:43
Europe/Amsterdam

Zorgeloos op vakantie met de ŠKODA Zomercheck

Zorgeloos op vakantie met de ŠKODA Zomercheck

  • Voor slechts € 20 een uitgebreide en vakkundige check op dertig belangrijke punten
  • Handig en hygiënisch: gratis displaycleaner bij de ŠKODA Zomercheck
  • Meer zomersfeer: voordelig airco-onderhoud, scherpe prijzen voor dak- en fietsdragers
Samenvatting

Hoe de vakantie er dit jaar ook uit ziet: een ŠKODA die als een zonnetje loopt, is de ideale reisgezel. Daarom kunnen alle ŠKODA-rijders nu de ŠKODA Zomercheck inplannen. Bij deze uitgebreide controle checken vakkundige technici een ŠKODA op maar liefst dertig punten, die juist in de zomer van belang zijn. Van airco en accu tot koelsysteem en verlichting. Elke ŠKODA-rijder die de Zomercheck laat uitvoeren, ontvangt bovendien een handige en hygiënische displaycleaner.

Alle ŠKODA-dealers in Nederland bieden de Zomercheck aan voor slechts € 20. De check omvat maar liefst dertig belangrijke punten en bovendien worden de vloeistoffen ook direct bijgevuld. Om te beginnen wordt het koelsysteem aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. De technici die elke ŠKODA tot in detail kennen, checken uiteraard ook het peil van olie en ruitenwisservloeistof en focussen op veiligheid. Banden, remmen en ruitenwissers worden tijdens de controle nauwkeurig nagekeken. Ook de staat van de voorruit en de werking van de verlichting en ruitenwissers en -sproeiers zijn opgenomen in de uitgebreide controlelijst. En dat geldt natuurlijk ook voor het functioneren van hét zomer-feature bij uitstek: de airco. Een ŠKODA die op alle controlepunten goed voor de dag komt, is klaar voor een zorgeloze zomer(vakantie). En mochten er aandachtspuntjes zijn: de ŠKODA-dealer laat gelijk weten hoe deze goed én snel zijn te verhelpen.

Handig en hygiënisch: gratis displaycleaner

Elke ŠKODA-rijder die de Zomercheck laat uitvoeren, krijgt de auto terug met een gratis ŠKODA displaycleaner. Hiermee is het scherm van het navigatiesysteem - maar ook dat van een smartphone - snel schoon te maken: handig en hygiënisch.

Meer zomervoordeel

Om in de zomer maximaal te profiteren van optimale verkoeling én 100% zuivere lucht, biedt de ŠKODA-dealer nu een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling aan voor maar € 139. Dit is perfect in te plannen in combinatie met de Zomercheck. En bij dat alles hanteert de ŠKODA-dealer tijdelijk extra scherpe prijzen voor handige zomeraccessoires als dak- en fietsendragers.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.