Banden

Bepalen de basis van je rijgedrag

ŠKODA Banden

Bandenservice

Banden zijn de basis van het rijgedrag van je auto. Die moeten dus in orde zijn. Elke ŠKODA(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto en de tijd van het jaar. ŠKODA Bandenservice helpt je goed en veilig op weg.

Vind je ŠKODA Dealer

Nu extra voordelig: Winterbanden

Geniet van de winter zelfs als het slecht weer is. Winterbanden zijn essentieel bij temperaturen van 7 graden Celsius en lager. Doordat ze een betere grip bieden door zachtere rubbersamenstelling en een aangepast profiel.


In sommige landen is het rijden met winterbanden zelfs verplicht. Profiteer t/m 28 februari 2018 van extra voordeel op winterbanden voor je ŠKODA.

Bekijk de aanbiedingen
SKODA Winterbanden
ŠKODA Banden

5 banden tips

  1. controleer de bandenspanning  
  2. meet de profieldiepte
  3. vervang beide banden op dezelfde as
  4. check banden op beschadigingen
  5. controleer de reserveband

Banden vervangen

Voor je veiligheid is het van belang om op tijd banden te vervangen. Half versleten banden hebben bij hoge snelheid 36% minder grip op de weg dan nieuwe banden. Met ŠKODA Bandenservice heb je het hele jaar door de juiste banden. 

*Advies band vervangen bij 2mm profieldiepte. Vanaf 1.6mm wordt de band afgekeurd.

Handige video's

Ontdek meer over onderhoud voor je ŠKODA

Handige video's

Ontdek meer over onderhoud voor je ŠKODA

6 good reasons Garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht.
6 good reasons Kennis

Echt vakmanschap

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
6 good reasons Onderhoud

Onderhoud voor ŠKODA prijzen

Je kan bij de ŠKODA dealer ook terecht voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres.

6 good reasons Hulp

Gratis hulp onderweg

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa.
Contact met SKODA

Wil je meer informatie ?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.