Tot 1 juli

Gratis haal- en brengservice
bij onderhoud

Vind jouw dealer

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud

Is je ŠKODA toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je ŠKODA thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug, zonder extra kosten. De gezondheid van jou en onze medewerkers staat daarbij voorop, zorg er daarom voor dat ook bij het ophalen en terugbrengen van je ŠKODA er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Al onze dealers volgen de richtlijnen van het RIVM. Jouw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af.  We doen er ook alles aan om de service, zoals je die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via de SMS. 

Pas goed op jezelf en op elkaar. 
 
Vind jouw dealer

Voorwaarden

  • Wij halen je ŠKODA thuis op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug
  • Deze gratis service is geldig tot 1 juli 2020
  • Je bent woonachtig binnen 10 km van de dealervestiging 
  • Informeer bij je ŠKODA-dealer voor meer informatie en beschikbaarheid

Toch liever vervangend vervoer?

Tijdens een onderhoudsbeurt blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer, zoals een gratis leenfiets of een leenauto tegen een voordelig tarief. Het vervangend vervoer wordt grondig gereinigd voorafgaand aan het uitlenen, met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.