ŠKODA fleet

Welk type auto past bij jou?

De auto's van ŠKODA hebben door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt. Waar jouw voorkeur naar uitgaat, hangt af van je eigen situatie en je smaak. ŠKODA heeft diverse type auto’s die passen bij verschillende gezinssamenstellingen, levensstijlen en voorkeuren. Er zijn verschillende soorten carrosserieën - zoals stationwagens, gezinsauto’s, SUV’s of stadsauto’s - en andere kenmerken die een auto geschikt voor jou kunnen maken. Denk hierbij aan zuinigheid, vermogen, comfort en ook je eigen budget. Bepaal hierbij waarvoor je de auto gaat gebruiken. Voor woon-werkverkeer of zullen er grotere afstanden worden afgelegd met de auto? Hoeveel personen gaan er doorgaans met je mee? Bent u vooral in de stad te vinden of juist meer buiten de stad? Of bent u meer in geïnteresseerd in zuinige auto’s? Kijk dan ook alvast naar onze auto van de toekomst.

Ontdek alle soorten auto’s van ŠKODA en vind de auto die bij je past.

SUV's

De SUV’s van ŠKODA laten je genieten van een avontuurlijk design, een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch gebruik van ruimte. Zoek je een auto met een sportief uiterlijk, praktische gebruiksmogelijkheden en de nieuwste technologieën? Dan is de SUV een auto die goed bij je past.


Ontdek meer

Stadsauto's

Een stadsauto is een auto die relatief klein en wendbaar is, waardoor deze auto het beste tot zijn recht komt in de smalle straten en het drukke verkeer van de stad. De moderne stadsauto’s zijn inmiddels ontwikkeld tot mini allrounders waarmee ze ook goed uit de voeten kunnen buiten de stad.


Ontdek meer

Gezinsauto

Wanneer je een gezin hebt, wordt ruimte steeds belangrijker. De auto moet genoeg ruimte hebben om diverse redenen. Zo is de ruimte van de achterbak cruciaal in de keuze voor uw auto. Deze ruimte is belangrijk voor de kinderwagen, vakantiebagage en speelgoed. De ruimte op de achterbank is belangrijk voor je kinderen.

Ontdek meer

7-persoons auto's

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen. Daarnaast is een 7-persoons auto zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Comfort en ruimte is dan erg fijn!

Ontdek meer

5-persoons auto's

Een fraai design, praktische gebruiksmogelijkheden en sportiviteit. Een 5-persoons auto is dan ook de meest voorkomende auto. Een 5-persoons auto is een auto die ruimte biedt aan meerdere mensen, maar ook betaalbaar. Daarnaast zijn ze stoer en luxe, krachtig en zuinig.


Ontdek meer

Hatchbacks

De hatchback staat bekend om zijn grote achterklep, waardoor er extra bagage gemakkelijk kan worden ingeladen. Hatchbacks zijn auto’s met karakter, strakke lijnen en sportieve accenten. De hatchback oogt compact, maar geeft je toch een ruim gevoel van binnen.


Ontdek meer

Stationwagens

De stationwagens van ŠKODA staan garant voor een zee aan ruimte voor passagiers en bagage. Hiermee is de stationwagen een zeer goede auto voor het gezin en voor zakelijk gebruik. Welke stationwagen voor jou het beste past, hangt compleet af van je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan je werk, woonsituatie en het gezin.

Ontdek meer

Hybride auto's

De VISION X is de hybride conceptcar van ŠKODA waarmee een tipje van de sluier wordt opgelicht van een nieuw urban crossover-model, waarmee de SUV line-up wordt uitgebreid. De VISION X heeft namelijk alle karakteristieke eigenschappen van de succesvolle ŠKODA SUV-modellen in zich verenigd.


Ontdek meer

Elektrische auto's

Maak kennis met de VISION E, onze eerste volledig elektrische conceptauto. De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat wij laten zien is niet alleen een elektrische SUV, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.


Ontdek meer