Business Editions

Business Editions
De ŠKODA Business modellen zijn speciaal gemaakt voor de zakelijke rijder. Altijd voorzien van Bluetooth voor handsfree bellen, af-fabriek navigatie, cruise control en parkeersensoren achter. Door de geringe meerprijs zakelijk zeer interessant.

SUPERB en SUPERB COMBI

De ultieme zakenauto. Bij de nieuwe ŠKODA SUPERB en SUPERB COMBI kunnen de Active, Ambition en Style uitvoeringen uitgebreid worden met de aantrekkelijke Business uitrusting. In de prijslijst zie je exact welke extra uitrusting deze modellen meekrijgen. Stel je kiest de SUPERB 1.6 TDI Ambition met 20% bijtelling, dan bedraagt de netto bijtelling slechts € 277 per maand o.b.v. 40,85% belastingschijf.

Superb Combi Active Business

SUPERB Active Business

Bekijk de Hatchback

Bekijk de Combi

Superb Combi  Ambition Business

SUPERB Ambition Business

Bekijk de Hatchback

Bekijk de Combi

Superb Combi Style Business

SUPERB Style Business

Bekijk de Hatchback

Bekijk de Combi

OCTAVIA en OCTAVIA COMBI

Het zakelijk succes van de ŠKODA OCTAVIA en OCTAVIA COMBI heeft veel te maken met de ruime keuze in Business modellen met gunstige bijtelling. De Business uitrusting is leverbaar op de Ambition en Style modellen en te combineren met een groot aantal benzine- en dieselmotoren én de G-TEC aardgas/benzine hybride.

Octavia Combi Ambition Business: scherp design, nieuwste technieken

OCTAVIA Ambition Business

Bekijk de Hatchback Bekijk de Combi

Octavia Combi Style Business - oog voor detail en techniek

OCTAVIA Style Business

Bekijk de Hatchback Bekijk de Combi

Mijn ŠKODA app: standaard op alle business uitvoeringen

Alle Business-uitvoeringen van ŠKODA zijn voortaan ‘connected’. Eigenaren zijn via de ‘Mijn ŠKODA app’ altijd verbonden met de auto. Met de app zijn vele functies op afstand te checken. Hij laat zien wat de resterende actieradius is, waar de auto staat en of de deuren zijn afgesloten, maar geeft bijvoorbeeld ook een seintje als het tijd is voor onderhoud en/of APK. Daarnaast ondersteunt hij de berijder bij het realiseren van een zo laag mogelijk verbruik. Simply Clever dus, die Mijn ŠKODA app.
Mijn-Skoda-app-media-library

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Dealers