Simply clever
open

Autobedrijf Duindam

Ondertekenen leasecontract Duindam en Sv Die Haghe

Ondertekenen  SKODA Leasecontracten door selectie spelers van SV Die Haghe

Op het sportcomplex van SV Die Haghe was afgelopen donderdag avond een unieke gebeurtenis. Er werden namelijk zes Skoda lease contracten door Patrick Duindam, samen met broer eigenaar van het Autobedrijf Duindam, voorgelegd aan zes  selectie spelers van SV Die Haghe. De bedoeling was om deze contracten te ondertekenen en deze selectie spelers formeel eigenaar te maken van de SKODA CITYGO.

De achterliggende gedachte hiervan is een plan, hetgeen is uitgewerkt door autobedrijf Duindam en de sponsorcommissie van SV Die Haghe bestaande uit Sylvia Huisman en Hans van der Starre. Het is een uniek plan om tegen een relatief laag bedrag auto te kunnen rijden. Het totale leasebedrag wordt omlaag gebracht door de bijdrage van de sponsoren. Ook de betrokken spelers betalen zelf een eigen bijdrage.

Veel mensen denken dat er betaald wordt aan spelers, maar zoals Die Haghe zegt: wij zijn een pure amateurclub en dat houdt in dat er wel leuke dingen voor de selectie spelers gedaan kan worden. Een van deze leuke dingen is in samenwerking met meerdere sponsoren de selectie spelers te laten rijden in deze leaseauto’s.

Nog nooit eerder vertoond in Den Haag en zeker niet in het amateurvoetbal.

De auto’s worden beplakt met namen van de hierna genoemde sponsoren. Het logo van Die Haghe zal op de motorkap worden geplakt. Ook zullen nog een aantal vraagtekens voor nieuwe sponsoren worden geplakt. Bij meerdere sponsoren is het de bedoeling dit wagenpark uit te breiden.

Buiten dat het een geweldige reclame uiting en enorme PR voor Die Haghe is, gaat er ook nog een gedeelte van het sponsorgeld naar de Richard Krajicek Foundation, onze maatschappelijke partner die op elke shirt prijkt van elk lid van Die Haghe.

Medewerkers van de website “het Haags amateurvoetbal”, met name Arjan Groenewegen, de sponsorcommissie van SV Die Haghe en alle sponsoren wensen de betrokken spelers veel veiligheid en rijplezier toe.

Zoals Patrick Duindam verwacht zullen de auto’s met hun trotse bezitters over enkele weken hun SKODA CITY GO op het sportpark showen om daar in aanwezigheid van alle sponsoren nog eens de felicitaties in ontvangst te nemen.


Met dank aan iedereen die aan dit plan heeft meegewerkt.                            

Sponsoren:

ABS den Elzen,                                                               
Halsema Hoveniers      
Rog’s Onderhoud          
Batro
van Binsbergen Groenten en fruit,       
Happy Copy                     
Sportimex                         
Health en Fit
Free Kick,                                                        
Kijk op Media             
Skoda leasing
Glashandel Marcel,                                    
Autobedrijf Duindam  
Toms Inn
Het Haags Amateur Voetbal.nl,             
Port Reffe Wijnen         
Thofweb
Parker Beachclub


Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het sponsorplan van Autobedrijf Duindam en hethaagsamteurvoetbal.nl ? ? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.