Algemeen Dagblad: ‘Slaap-pakket’ in nieuwe SKODA OCTAVIAopens in new window
"Uiteraard kon ŠKODA het niet laten om weer enkele slimmigheden in te bouwen. Opmerkelijk is het zogenoemde slaap-pakket dat bestaat uit extra comfortabele hoofdsteunen op de achterbank en zachte dekentjes."
11
nov
2019
www.ad.nl
TopGear.nl: Nieuwe SKODA OCTAVIA is groot en slimopens in new window
"Je kunt zelfs een slaappakket krijgen, met dekens en zachte hoofdsteuntjes achterin. Het merk springt hiermee handig in op de woningnood: maak gewoon van je auto een hotelkamer en verhuur ‘m."
11
nov
2019
topgear.nl
AutoWeek.nl: Dit is de nieuwe SKODA OCTAVIAopens in new window
"De ŠKODA wordt uiteraard leverbaar met de bekende Virtual Cockpit, maar het is het stuurwiel dat de aandacht trekt. Jawel, ŠKODA geeft de Octavia een tweespaaks stuurwiel mee!"
11
nov
2019
www.autoweek.nl
Autovisie.nl: Nieuwe Skoda Octavia kruipt richting grote broeropens in new window
"In het oog springen de twee displays: een 10 inch groot exemplaar achter het stuurwiel en een 8,25 of optioneel 10 inch groot scherm in het dashboard. Wel fraai is dat ŠKODA heeft gekozen voor een tweespaaks stuurwiel."
11
nov
2019
www.autovisie.nl
Autobahn.eu: SKODA OCTAVIA is officieel. Groter en ruimer dan voorheenopens in new window
"ŠKODA gaat altijd prat op het praktische nut van haar wagens. Ook de OCTAVIA is daar geen uitzondering op, de binnenruimte groeide mee, waardoor de achterpassagiers meer ruimte voor hun knieën hebben gekregen. Ook de achterbak is nóg groter geworden 640 liter voor de COMBI, en 600 liter voor de hatchback. Beide formaten zijn de ruimste bagageruimtes in hun klasse."
11
nov
2019
autobahn.eu