AutoRai.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI 1.5 TSIopens in new window
"Kijk maar eens naar dat front van de ŠKODA SUPERB. Dat is allesbehalve bescheiden te noemen. De smalle koplampen met LED-verlichting, en in dit geval automatisch dimmend groot licht, staren je priemend aan. De donkere grille is stoer. Mistlampen en dynamische bochtenverlichting onder in de bumper maken het plaatje van een uitbundige krachtpatser compleet."
18
jan
2020
autorai.nl
Autozine over de ŠKODA SUPERB iV: Zijn naam waardigopens in new window
De Skoda SUPERB is een grote, luxueuze reisauto. De uitrusting en opzet zijn echter niet zo weelderig als in andere auto's van deze omvang, waardoor de prijs een stuk lager is. De nieuwe plug-inhybrid aandrijflijn biedt extra rust en comfort, waardoor de SUPERB nog meer het karakter van een limousine krijgt. Zonder de auto vernieuwend of weelderig (lees: kostbaar) te maken, is de uitrusting opgewaardeerd en is de SUPERB weer helemaal bij de tijd.
05
jan
2020
www.autozine.nl
Autozine op pad met de ŠKODA KAMIQ: Nieuwe smaak, beproefd receptopens in new window
"Omdat ŠKODA nadrukkelijk heeft gekozen voor alleen gebruik op de openbare weg, rijdt de KAMIQ ook als een gewone personenauto. Van het hogere zwaartepunt is in de praktijk weinig merkbaar, waardoor de KAMIQ even vertrouwenwekkend reageert op commando's van de bestuurder als een gewone personenauto."
22
dec
2019
www.autozine.nl
ZERAuto.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI iVopens in new window
"Het feit dat het uiterlijk nauwelijks afwijkt, de SUPERB naadloos tussen de elektro- en benzinemotor schakelt en de bagageruimte nog steeds erg praktisch is, maken hem een waardig alternatief voor zowel een diesel- als benzineversie. Tel daarbij op dat de SUPERB iV in aanmerking komt voor het halftarief wegenbelasting komt en het kan zomaar een schot in de roos zijn."
06
dec
2019
zerauto.nl
Autozine.nl test de nieuwe SKODA CITIGOe iVopens in new window
"De elektrisch aangedreven Citigo biedt evenveel binnenruimte als het model met benzinemotor. In plaats dat de batterijen de Citigo zwaarlijvig maken, is het weggedrag juist meer volwassen geworden. Bovendien is de Citigo-e sneller, soepeler en stiller dan de versie met benzinemotor."
01
dec
2019
www.autozine.nl