• 19
  september
  2018
  Het archief van ŠKODA gaat terug naar 1895, het jaar waarin de basis van het merk werd gelegd. Zou je alle documenten uit het archief op elkaar leggen, dan heb je een stapel van meer dan een Lees meer
 • 16
  september
  2018
  De ŠKODA SUPERB is de ruimste auto in zijn klasse. In de Hatchback en de Combi past respectievelijk 1760 en 1950 liter bagage. Of 33.665 en 37.300 pingpongballen, om precies te Lees meer
 • 13
  september
  2018
  ŠKODA laat alvast de eerste details zien van de ŠKODA KODIAQ RS, de krachtige SUV die begin oktober debuteert op de internationale autoshow van Parijs. In een video die ŠKODA vandaag heeft Lees meer
AutoWeek dubbeltest: de ŠKODA OCTAVIA Combiopens in new window
In deze video legt AutoWeek testredacteur Stéphan Vermeulen uit waarom de ŠKODA OCTAVIA Combi de winnaar is van deze vergelijkende test tegen de Renault Mégane Estate.
27
jul
2018
www.youtube.com
AutoWeek rijdt de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
"De aandrijflijn in de ŠKODAis werkelijk subliem. De nieuwe TSI-motor is steengoed, met veel koppel over het hele toerenbereik. De DSG werkt daar perfect mee samen, de schakelacties zijn razendsnel en soepel."
24
mei
2018
www.autoweek.nl
Het RD test de nieuwste ŠKODA: "ŠKODA KAROQ is een echte allemansvriendopens in new window
"Achter het stuur ontdek je pas hoe doordacht Skoda zijn auto’s in elkaar zet. Vrijwel alle bedieningselementen zijn direct te vinden omdat ze op logische plaatsen zitten."
18
mei
2018
www.rd.nl
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
AutoWeek gaat op pad met de nieuwe ŠKODA KAROQ en vergelijkt deze met de Mazda CX-5. De ŠKODA imponeert onder andere met de hoeveelheid aan veiligheidsopties en de soepele 1.5 TSI-motor.
02
mei
2018
www.autoweek.nl
Autokopen.nl test de ŠKODA KAROQ: "doet het gewoon opnieuw"opens in new window
"De KAROQ doet het dus op alle vlakken goed en herdefinieert opnieuw waar ŠKODA voor staat. Je betaalt weliswaar niet veel minder dan bij de concurrentie, je krijgt er nog altijd heel veel voor terug. In het geval van de KAROQ een mooie, comfortabele reisauto met heel veel ruimte. ŠKODA flikt het kunstje dus gewoon opnieuw. Een schot in de roos."
19
apr
2018
www.autokopen.nl