ŠKODA Newsroom | Nieuws, achtergronden en reviews - ŠKODA.nl

De nieuwe KAMIQ getest door Rijtesten.nlopens in new window
ŠKODA heeft met de KAMIQ een verstandige zet gemaakt. Het merk was namelijk nog niet vertegenwoordigd in een segment dat populairder lijkt te zijn dan ooit tevoren. Met deze frisse en eigentijds ogende cross-over biedt ŠKODA een onderscheidende optie aan. Als het gaat om de rij-eigenschappen zit de ŠKODA duidelijk aan het comfortabele eind van het spectrum."
21
feb
2020
rijtesten.nl
AutoRai.nl test de nieuwe KAMIQ 1.0 TSIopens in new window
"Rijeigenschappen leggen bij de kopers meer gewicht in de schaal. Op dit vlak scoort de KAMIQ voorbeeldig. Hij rijdt en stuurt fijn en plezierig, zeker met de geteste driecilinder benzinemotor met de 7-traps automaat."
05
feb
2020
autorai.nl
Algemeen Dagblad test de SKODA SUPERB: slimmerik met veel ruimteopens in new window
"De SUPERB biedt meer waar voor je geld dan de concurrentie. De indrukwekkende zit- en bagageruimte en riante standaarduitrusting zijn z’n sterkste punten."
31
jan
2020
www.ad.nl
AutoRai.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI 1.5 TSIopens in new window
"Kijk maar eens naar dat front van de ŠKODA SUPERB. Dat is allesbehalve bescheiden te noemen. De smalle koplampen met LED-verlichting, en in dit geval automatisch dimmend groot licht, staren je priemend aan. De donkere grille is stoer. Mistlampen en dynamische bochtenverlichting onder in de bumper maken het plaatje van een uitbundige krachtpatser compleet."
18
jan
2020
autorai.nl
Autoblog.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI iVopens in new window
"Ruimte is het USP (unique selling point) van de SUPERB. Zelfs met mijn 1,94 meter lange lijf met relatief lange benen hoef ik de stoel niet in de achterste stand te zetten. Al zou ik dat wel doen, dan blijft er voor de achterpassagiers nog steeds briljant veel ruimte voor. De kofferbak: ook achterlijk groot met 660 liter als de bank omhoog is en 1950 liter als die naar beneden wordt geklapt."
13
jan
2020
www.autoblog.nl