Klantbeoordelingen

Wil je weten hoe ŠKODA-eigenaren zelf over hun auto denken? Ze zijn zo vriendelijk geweest om hun ervaringen op te schrijven. Veel leesplezier gewenst!

 • Betaalt ŠKODA bepaalde mensen om positieve reviews te schrijven?

  Alle reviews over ŠKODA worden door ŠKODA-rijders geschreven. Zij doen dit uit eigen beweging. Er is geen enkele ŠKODA-rijder die vanuit ŠKODA gemotiveerd wordt om een positieve review te schrijven door middel van geld of incentives.
 • Huurt ŠKODA mensen of bedrijven in om positieve reviews te schrijven?

  Reviews over ŠKODA worden ten alle tijde geschreven door ŠKODA-rijders. ŠKODA huurt geen personen in om positieve reviews te plaatsen. Alle reviews die je leest zijn geschreven door ŠKODA-rijders die uit eigen beweging besloten hebben om hun ervaringen te delen.

 • Wie schrijven de reviews?

  De reviews worden geschreven door ŠKODA-rijders. Zij doen dit uit eigen beweging en worden niet vanuit ŠKODA gemotiveerd door middel van prijzen of incentives.

 • Hoe lang mag een review zijn?

  In een review deel je jouw ervaringen met ŠKODA, maar ook als ŠKODA-rijder. Dit kan in maximaal 2.000 karakters per review. Je beoordeelt jouw ŠKODA op onder andere comfort, rijeigenschappen en zuinigheid. 
   

 • Waar kan ik een review schrijven?

  Je kan een review schrijven op de verschillende modelpagina's. Ook kan je een review achterlaten op de klantbeoordelingspagina van ŠKODA.

 • Hoe kan ik reviews van anderen lezen?

  De reviews die anderen ŠKODA-rijders geschreven hebben zijn te vinden op de verschillende modelpagina's van ŠKODA. Hier kan je per model lezen wat de ŠKODA-rijders van het desbetreffende model vinden. Op de klantbeoordelingspagina zijn de reviews van alle modellen te lezen.