Mijn ŠKODA app - Alle info over jouw ŠKODA bij de hand

√ Gemakkelijk je parkeerkosten betalen
Houd je zakelijke en privé kilometers bij
Vind jouw ŠKODA terug
Check het brandstof niveau
Controleer of jouw auto op slot staat

Persoonlijke Rijstijl-score
Weet wanneer onderhoud nodig is
Controleer of jouw ŠKODA op de handrem staat
Verminder de kans op pech
Ontvang een melding bij beweging


Bekijk de highlights

Makkelijk parkeren 

Betaal nooit meer teveel voor parkeren.
In samenwerking met Parkmobile betaal je voortaan jouw parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als je na het parkeren weer wegrijdt.

Staat de auto op de handrem?

De app laat zien of jouw ŠKODA op de handrem staat.
Je staat geparkeerd, maar je twijfelt: staat mijn auto op de handrem? De Mijn ŠKODA app laat het direct zien en dat is extra prettig als je auto op een helling staat.

Voorkom diefstal

Zodra de auto in beweging komt krijg je een seintje
Schakel Bewegings Alert van de Mijn ŠKODA app in en je krijgt direct een melding zodra jouw ŠKODA wordt verplaatst of als de deuren worden ontgrendeld. Dit kan wijzen op inbraak of diefstal. We raden je bij diefstal aan de actuele locatie door te geven aan de politie. 


Deuren vergrendeld?

Je ziet het op het dashboard van de app.
Met de Mijn ŠKODA app controleer je waar en wanneer je maar wilt of jouw ŠKODA op slot staat. Je hoeft alleen nog maar de deur uit als dit niet zo is. Handig!

Beschikbaar op alle Business uitvoeringen

De Mijn ŠKODA app is beschikbaar voor de Fabia-, Octavia-, Superb- en KODIAQ Business modellen.

Ook achteraf te installeren op jouw ŠKODA

Heb jij een Fabia, Octavia, Superb of KODIAQ van modeljaar 2010 of later?
Bekijk dan de mogelijkheden voor de inbouw van de Mijn ŠKODA Module achteraf.


Nu van € 249,- voor slechts € 99,- *
3 jaar connectiviteit
App gratis te downloaden
Ritregistratie € 99,- voor 2017

Werkt de Mijn ŠKODA app ook voor mijn auto?


Laat de Mijn ŠKODA Module achteraf installeren bij jouw ŠKODA dealer

* Actievoorwaarden: het genoemde actietarief wordt gevoerd bij alle ŠKODA verkooppunten in Nederland, vraag uw dealer naar de exacte voorwaarden. Voor deelname aan deze actie bij de ŠKODA servicepunten overleg met uw servicedealer. Deze introductieactie geldt tot en met 31 december 2017 op de beschikbare ŠKODA modellen met een bouwjaar tot en met 2015. 

 

 

 
Meer weten?

Alles over de Mijn ŠKODA App lees je in de brochure. Download hem hier.

Rijstijl-score

Rijd zuiniger, scoor hoger!
De Rijstijl-score in de Mijn ŠKODA app maakt zuinig rijden spannend. Je ziet in één oogopslag hoe je scoort vergeleken met andere ŠKODA rijders: hoeveel verbruik je en wat is jouw gemiddelde snelheid? Brandstof besparen was nog nooit zo leuk;

Nooit meer je auto kwijt

Vind jouw ŠKODA terug
Waar of op welke parkeerplaats stond mijn auto ook weer? De app weet precies waar jouw ŠKODA staat en loodst je er snel heen.

Eerst tanken of direct op pad?

Check hoe ver je nog komt
De Mijn ŠKODA app geeft nauwkeurig aan hoe ver je nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. Zo plan je tankstops beter én makkelijker.


Ritregistratie

Weet precies hoeveel kilometers je zakelijk en hoeveel je privé rijdt.
De Mijn ŠKODA app biedt je een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt ritregistratie makkelijker dan ooit. Je weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Bovendien ideaal voor je belastingaangifte.

Weet wanneer onderhoud nodig is.

De Mijn ŠKODA app is jouw betrouwbare assistent. Hij geeft aan wanneer het tijd is voor onderhoud en/of APK en met de app zijn hulpdiensten snel op te roepen.

Geheugensteuntje voor onderhoud en APK.

De Mijn ŠKODA app weet precies wat de leeftijd van jouw ŠKODA is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Hij geeft tijdig een seintje als het tijd is voor een servicebeurt of APK.

Het gemak van een systeemcheck.

Heel handig: de Mijn ŠKODA app laat in één overzicht de status van de belangrijkste autofuncties zien. Van uw verlichting en accu tot banden en remsysteem. Als er storingen zijn, krijg je direct een melding. Zo voorkom je pech langs de weg. Vanuit de app kun je direct een ŠKODA dealer bellen of online een afspraak plannen.

Gestrand met pech?

De hulpdiensten weten je te vinden.
Toch met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn ŠKODA app geeft jouw locatie door aan de hulpdiensten en zodat ze je snel weten te vinden. Ook stuurt de app automatisch een statusrapport mee: een goede diagnose helpt bij het snel verhelpen van de storing.


Veelgestelde vragen over de Mijn ŠKODA app

 • Is mijn ŠKODA geschikt voor de Mijn ŠKODA app?

  De Mijn ŠKODA functionaliteit is nu beschikbaar op de Business uitvoeringen van de Fabia, Octavia en Superb vanaf bouwjaar 2017. Ook kan de de Mijn ŠKODA module nog worden ingebouwd in een Fabia, Octavia, Superb en KODIAQ vanaf modeljaar 2010. 

 • Waar vind ik mijn QR-code?

  Alleen ŠKODA modellen die geschikt zijn voor de Mijn ŠKODA app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van je ŠKODA.
 • Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.

  De Mijn ŠKODA app staat in directe verbinding met jouw ŠKODA. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit de auto naar je smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om je auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.

  Lees de gebruiksvoorwaarden, bekijk hoe je registreert of download de brochure.

 • Je privacy op de eerste plek.

  ŠKODA hecht veel belang aan je privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kies je je eigen voorkeursdealer en kan je desgewenst je historische ritgegevens verwijderen.

Mijn ŠKODA app voor iPhone

Download de app
Wil je de Mijn ŠKODA app op jouw iPhone installeren? Download dan de mijn ŠKODA app in de App Store

Mijn ŠKODA app voor Android

Download de app
Beschikt jouw ŠKODA over de mijn ŠKODA module en ben je in het bezit van een Android toestel. Download dan de mijn ŠKODA app via de Google Play Store.


Let op!

De Mijn ŠKODA app is geschikt voor nieuwe ŠKODA Business modellen en kan achteraf ingebouwd worden op de Fabia, Octavia, Superb en KODIAQ vanaf modeljaar 2010. Neem voor meer informatie contact op met de ŠKODA dealer bij jou in de buurt.