Energielabels: minder bijtelling

Met ŠKODA rijd je groener en zuiniger dan ooit. De energielabels van al onze modellen zijn het bewijs. Maar liefst 75% van onze motoren heeft een groen label en zorgt dus voor een groene auto. En vaak heb je daarom slechts 14% bijtelling.

Het energielabel geeft voor iedere nieuwe personenauto (vanaf 2001) aan wat het brandstofverbruik, de zuinigheidscategorie en de CO2-uitstoot is ten opzichte van auto's uit dezelfde klasse. Het label is ingevoerd om het gebruik van energiezuinige auto's te stimuleren.

Verbruik van per categorie

Het auto-energielabel heeft diverse categorieën (A t/m G). Daarnaast zijn er verschillende kleuren:

Groen = zuinig
Geel = gemiddeld
Rood = niet zuinig

ŠKODA-energielabels: overzicht

Bekijk hier de energielabels van alle ŠKODA’s, inclusief informatie over uitstoot en bijtelling. Goedkoper, schoner en zuiniger rijden: het kan met ŠKODA. Voor alle ŠKODA-modellen geldt dat wij bewust voor duurzaamheid kiezen, zonder compromissen. Onze Greenline-serie is uitermate schoon en zuinig, maar ook onze andere modellen maken gebruik van moderne technologieën en productietechnieken.

Al die inspanningen zijn uiteindelijk beter voor ons milieu en - tegelijkertijd - jouw portemonnee. Typisch ŠKODA: rijplezier op alle vlakken!

Bekijk hier de energielabels van alle ŠKODA’s, inclusief informatie over uitstoot en bijtelling. Goedkoper, schoner en zuiniger rijden: het kan met ŠKODA. Voor alle ŠKODA-modellen geldt dat wij bewust voor duurzaamheid kiezen, zonder compromissen. Onze Greenline-serie is uitermate schoon en zuinig, maar ook onze andere modellen maken gebruik van moderne technologieën en productietechnieken. Al die inspanningen zijn uiteindelijk beter voor ons milieu en - tegelijkertijd - jouw portemonnee. Typisch ŠKODA: rijplezier op alle vlakken!