ŠKODAtours

ŠKODA brengt Nieuwe Helden van DWDD naar filmpremière

Rode ŠKODA juryauto’s brachten gisteravond 7 renners van Team Giant-Shimano van de Amsterdamse studio van De Wereld Draait Door naar filmtheater Louis Hartlooper Complex in Utrecht, waar de première plaatsvond van de film ‘Nieuwe Helden – In het hart van de Tour’. De topsporters schitteren in deze documentaire over hun deelname aan de Tour de France van vorig jaar.

De Tour de France van 2013, de honderdste editie van het wereldberoemde sportevenement. Aan het einde van de eerste etappe ontving de Duitser Marcel Kittel de gele trui voor de beste klassementsrenner. De sprinter van Team Argos-Shimano, inmiddels Team Giant-Shimano, zou nog drie andere etappes op zijn naam schrijven, waaronder de laatste met finish op de Champs-Élysées in Parijs.

De hele Tour volgde een camera de verrichtingen van de Nederlandse wielerploeg van binnenuit. De spanningen en inspanningen, de strijd, de vreugde en het verdriet: alles komt aan bod in Nieuwe Helden. Ook voor ŠKODA is een hoofdrol weggelegd, want net als bij veel andere ploegen is het wagenpark van Giant-Shimano van ŠKODA. De Octavia Combi is voor het team ideaal om koersen en trainingen te volgen en renners met voeding en materiaal te helpen nog beter te presteren.

De 4 rode juryauto’s die de 7 renners (Marcel Kittel, John Degenkolb, Tom Veelers, Tom Dumoulin, Koen de Kort, Roy Curvers en Albert Timmer) en hun ploegleider Rudi Kemna vanavond van De Wereld Draait Door naar het Louis Hartlooper Complex in hartje Utrecht brachten, zijn eveneens bekende verschijningen in de wielerwereld. Deze ŠKODA Superb Combi’s zijn volledig aangepast aan hun doel. De snelle transportactie onderstreept op ludieke wijze de betrokkenheid van ŠKODA bij de wielerwereld.

De passie voor fietsen blijkt tevens uit www.skoda.nl/skodatours, waarmee ŠKODA alle wielerliefhebbers exclusief toegang geeft tot de wielersport. Via dit wielerplatform kan iedere fietsfanaat zich inschrijven voor deelname aan diverse wielerevents, fietsclinics (al dan niet onder leiding van profrenners) en VIP-bezoeken aan grote wielerevenementen.

Wie de Tour de France met eigen ogen in ons land wil zien, moet geduld hebben tot volgend jaar, als de titanenstrijd de eerste 2 dagen in Nederland is. De Tour van 2015 begint met een tijdrit in hartje Utrecht en op de tweede dag koersen de renners vanuit Utrecht richting zuiden.

Vergroten
  • ŠKODA brengt Nieuwe Helden van DWDD naar filmpremière
  • ŠKODA brengt Nieuwe Helden van DWDD naar filmpremière
  • ŠKODA brengt Nieuwe Helden van DWDD naar filmpremière

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle clinics, VIP-plaatsen, startplaatsen en overige activiteiten van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop hiernaast.