ŠKODA is trotse sponsor van

de Tour de France en Team Jumbo-Visma

Onze liefde voor wielrennen

De band tussen ŠKODA en de wielersport is sterk. Sinds 2004 zijn we al aan de Tour de France verbonden als officiële autopartner en sponsor van de Groene Trui. Ook La Vuelta en meerdere klassiekers zoals Parijs- Roubaix en Luik-Bastenaken- Luik kunnen rekenen op de support van ŠKODA. En sinds dit jaar is ŠKODA dus ook official partner van Team Jumbo-Visma.

ENYAQ iV

Best Day on the Bike 

Tijdens de Tour de France zijn we natuurlijk vooral fan van Team Jumbo-Visma. Samen met de mannen van Live Slow Ride Fast spraken we voor de Tour met een aantal renners uit het team over hun beste dag op de fiets. Ooit. Bekijk de verhalen van Steven Kruijswijk, Sepp Kuss en Robert Gesink.

 

 

 

Teaser

L&K Slavia

Wist je trouwens dat ŠKODA in 1895 is opgericht als fietsenproducent?  Eind 1895 besloten Václav Laurin and Václav Klement een carriere te beginnen in hun passie, het produceren van fietsen onder de naam Slavia. Het merk werd al snel geassocieerd met kwaliteit en innovatie en werd hiermee al snel de op een na grootste fietsproducent in Tsjechië.

Move

Wie is de snelste?

Ben jij een échte wielerfan en wil je een keer op een professionele wielrenfiets racen? Dat kan! Boek snel je tickets voor Move Fast en race je eigen koers op onze Team Jumbo-Visma fietssimulator.

Bestel je tickets