ŠKODAtours

ŠKODA ondersteunt Tourstart 2015

ŠKODA heeft donderdag een overeenkomst getekend met de Stichting Le Tour Utrecht 2015. Daarmee ondersteunt ŠKODA de start van de Tour de France die volgend jaar in Utrecht plaatsvindt.

Naast de start van Tour in de Domstad doet de grootste wielerwedstrijd ter wereld ook de daarop volgende twee dagen Nederland aan. Tijdens deze etappes verzorgt ŠKODA Nederland het transport voor het lokale organisatiecomité. Daarnaast is ŠKODA ook de officiële supplier van de Tour de France. Dat houdt in dat alle officiële Tourauto’s geleverd worden ŠKODA.

De auto's die  ingezet worden rondom de start van de Tour 2015 zijn komende zomer al te bewonderen in de promotiekaravaan van de Tour de France. Ook in 2015 zullen zij onderdeel uitmaken van die karavaan.

Met de start van 2015 doet de Tour de France voor de zevende keer Nederland aan. Amsterdam was in 1954 de eerste niet-Franse startplaats. Later organiseerden ook Scheveningen (1973), Leiden (1978), Den Bosch (1996) en Rotterdam (2010) de start van de Tour.

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle clinics, VIP-plaatsen, startplaatsen en overige activiteiten van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop hiernaast.