Vanaf 2017: de vernieuwde ŠKODA Octavia

Nog strakker, nog slimmer en nog steeds de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA Octavia! Vanaf maart bij de dealer, maar nu al te bestellen vanaf € 22.790. ŠKODA's bestseller krijgt een vernieuwd design. Uitgerust met nieuw vormgegeven koplampen en achterlampen en een vernieuwde grille komt het stoere karakter van de Octavia nog beter naar voren. Daarnaast biedt de vernieuwde Octavia een maximale laadruimte van 1.580 liter.

Mis niets van de introductie van de nieuwe Octavia

Schrijf je in voor de Octavia nieuwsbrief. Dan weet je als eerste wanneer de nieuwe Octavia in de showroom staat.

Ontdek het vernieuwde design

1/1

Introductievoordeel

Korting op DSG

Om goed van start te gaan, hebben we direct een introductie aanbieding voor de dieselmotoren. Tot en met eind maart kun je op dieselmotoren een DSG-automaat bestellen voor slechts € 1.290,- (je voordeel: € 710,-)

Korting op Tech-pakketten

Voordeel tot wel € 1.090,- op o.a.
√ Stoelbekleding leder/stof
√ Multifunctioneel 3-spaaks sportstuurwiel 
√ Schakelpaddles (alleen DSG)
√ Getinte ruiten
√ Stoelverwarming op de voorstoelen 
√ Chromen raamlijsten!

Ontdek het interieur

1/1


Zoals je van de ŠKODA Octavia gewend bent zit ook het vernieuwde model weer vol met state of the art technologieën. Denk aan een vernieuwd infotainment systeem, verschillende connectiviteitssystemen en assistentiesystemen zoals Trailer Assist, Front Assist en Park Assist. Daarnaast zit het vernieuwde model vol Simply Clever oplossingen zoals de slimme ijskrabber in de tankklep en tal van andere features die het leven simpel houden.

Download hier de volledige prijslijst

Gestroomlijnd uiterlijk

De dubbele koplampen, die optioneel leverbaar zijn met full LED technologie, en de vernieuwde scherpe lijnen voor geven de Octavia een gestroomlijnde uitstraling.

Simply Clever

De nieuwe Octavia zit vol met slimme innovaties. Het infotainmentent systeem is voorzien van tal van nieuwe apps en het interieur zit vol met slimme opbergvakjes. Typisch ŠKODA!


Een Octavia met voorraadvoordeel rijden?

Dat kan. Want met de Octavia voorraadmodellen profiteer je van €1.010 voordeel op een DSG- automaat en een gratis Plus Pakket. Bijkomend voordeel: je rijdt nu al een Octavia vanaf € 176.

Nog meer ruimte nodig?

De vernieuwde Octavia Combi biedt een maximale laadruimte van 1.740 liter.