ŠKODAtours

Bij ŠKODA is het wielerseizoen
weer in volle gang. Er zijn mooie
wielerevenementen op komst.
Wil jij als wielerfan op de hoogte
blijven van het laatste nieuws of
mee naar één van deze
evenementen? Blijf dan hier
op de hoogte van ŠKODAtours.

Op deze site kun je je inschrijven voor internationale wielerevenementen en VIP-kaarten winnen. Daarnaast kun je je aanmelden voor wielerclinics, unieke beelden bekijken van je wielerhelden of wielerkleding bestellen.

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste wielernieuws, VIP-kaarten winnen of deelnemen aan bijzondere wielerevents van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop.

ŠKODA in actie

Wielernieuws

Tour de France 2015: word jíj de verslaggever?

13 mei 2015

De Tour de France start dit jaar in Utrecht – nooit eerder was dé wielerronde zó dichtbij. ŠKODA is officieel partner van de Tour en dat heeft zo zijn voordelen – voor jou! Je krijgt namelijk de kans om jezelf te bewijzen als Tour-verslaggever.


Het Groene Tourboekje: de sprint en de groene trui

13 mei 2015

Wieler liefhebbend Nederland zal komende zomer weer aan de buis gekluisterd zitten als het grootste wielerspektakel ter wereld door Frankrijk kruist. Maar hoe zit het nu met al die termen en begrippen waarmee de kijkers door de Tourcommentatoren om de oren worden geslagen. Een handige gids voor de niet-kenners met in de eerste editie: de taal van de eindsprint.


Oud-winnaar Roche: ‘Het imago van ŠKODA past bij de Tour’

13 mei 2015

Stephen Roche schreef in 1987 wielergeschiedenis door in één kalenderjaar de Giro d’Italia, de Tour de France en het wereldkampioenschap te winnen. De oud-renner is sinds vijf jaar werkzaam als ambassadeur bij ŠKODA.