ŠKODAtours

Bij ŠKODA is het wielerseizoen
weer in volle gang. Er zijn mooie
wielerevenementen op komst.
Wil jij als wielerfan op de hoogte
blijven van het laatste nieuws of
mee naar één van deze
evenementen? Blijf dan hier
op de hoogte van ŠKODAtours.

Op deze site kun je je inschrijven voor internationale wielerevenementen en VIP-kaarten winnen. Daarnaast kun je je aanmelden voor wielerclinics, unieke beelden bekijken van je wielerhelden of wielerkleding bestellen.

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste wielernieuws, VIP-kaarten winnen of deelnemen aan bijzondere wielerevents van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop.

ŠKODA in actie

Wielernieuws

Het Groene Tourboekje: de Grand Départ

25 juni 2015

Wielerliefhebbend Nederland zal komende zomer weer aan de buis gekluisterd zitten als het grootste wielerspektakel ter wereld door Frankrijk kruist. Maar hoe zit het nu met al die termen en begrippen waarmee de kijkers door de Tourcommentatoren om de oren worden geslagen?


De historische triomf van Lars Boom

25 juni 2015

Elke sporter kent die ene dag. Die dag waarop alles lukt. De perfecte dag. Voor Lars Boom was dat de beruchte kasseienetappe tijdens de vorige Tour de France op 9 juli 2014.


De etappe naar Zeeland heeft een special reporter!

25 juni 2015

De winnaar van de Tour etappe naar Zeeland is bekend! Matthijs wordt toegevoegd aan de galerij der groten en gaat zich nu voorbereiden op de verslaglegging tijdens de Tour in de helikopter of de ŠKODA-volgauto. Gefeliciteerd Matthijs!