ŠKODAtours

Op 11 augustus rijden
wij op kop tijdens de
Eneco Tour

ŠKODA biedt jou de mogelijkheid
om de Eneco Tour vanuit de
koers mee te maken. Maak
kans op dit unieke arrangement.

Op deze site kun je je inschrijven voor internationale wielerevenementen en VIP-kaarten winnen. Daarnaast kun je je aanmelden voor wielerclinics, unieke beelden bekijken van je wielerhelden of wielerkleding bestellen.

ŠKODA in actie

ŠKODA Tourfan
De Grand Départ van de Tour de France vindt zaterdag plaats. Kom in de stemming en laat zien dat jij de grootste fan van de Tour de France bent. Upload je foto en maak kans op een VIP trip naar de Tourfinish in Parijs of één van de exclusieve ŠKODA wielerpakketten!

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle clinics, VIP-plaatsen, startplaatsen en overige activiteiten van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop hiernaast.

Wielrennen en ŠKODA

De Octavia Combi door de ogen van een professional

Shimano Neutrale Service tijdens het WK 2013

De Superb Combi door de ogen van een amateur wielrenner

Robert Doeslaar (amateur)


Wielernieuws

Wederopstanding van het Franse wielrennen

19 juli 2014

Niet de gele, maar de witte trui staat in Frankrijk vol in de belangstelling. Romain Bardet of Thibault Pinot? Een vraagstuk dat het land lijkt te verdelen. Over één ding zijn ze het allemaal eens: de opvolger van Bernard Hinault komt er eindelijk aan.Warm onthaal voor nijntje in de Tour

17 juli 2014

De organisatie van de Tourstart van Utrecht besloot vier nijntjes op ŠKODA's te zetten om daarmee de Grand Départ van 2015 onder de aandacht te brengen. Een gewaagde keuze die goed uitpakte.
'Voor iedereen een prettig ritje'

15 juli 2014

Tony Grinwis had het geluk om als TOP VIP met ŠKODA mee te mogen naar de Tour de France. Daar stond wel wat tegenover: om 06.00 uur 's ochtends mocht hij zich melden voor een rit onder leiding van voormalige profs.