ŠKODAtours

Rijd op 5 oktober
de tijdrit van je leven
als Prof voor een dag

ŠKODA biedt jou de mogelijkheid
om onder begeleiding van echte
profs een unieke wielerdag
mee te maken. Maak nu kans!

Op deze site kun je je inschrijven voor internationale wielerevenementen en VIP-kaarten winnen. Daarnaast kun je je aanmelden voor wielerclinics, unieke beelden bekijken van je wielerhelden of wielerkleding bestellen.

ŠKODA in actie

Ja, ik wil updates van ŠKODAtours ontvangen via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle clinics, VIP-plaatsen, startplaatsen en overige activiteiten van ŠKODAtours? Schrijf je dan in via de knop.

Wielrennen en ŠKODA

De Octavia Combi door de ogen van een professional

Shimano Neutrale Service tijdens het WK 2013

De Superb Combi door de ogen van een amateur wielrenner

Robert Doeslaar (amateur)


Wielernieuws

Sinkeldam: 'Ben als wielrenner echt bevoorrecht'

24 augustus 2014

Een leven in het teken van trainen en rusten. Prof zijn is zwaarder dan de meeste mensen zich realiseren. Voor wielrenners komen daar nog eens lange periodes waarin ze van huis zijn, bij. Ramon Sinkeldam over de vraag of het profbestaan te combineren is met het gezinsleven.Het wielrennen heeft een Champions League nodig

25 juli 2014

Iwan Spekenbrink, teambaas van Giant-Shimano, is van mening dat de sport naar een nieuw, beter model zal moeten transformeren, wil het op de lange termijn aantrekkelijk blijven voor commerciële partijen.
'Utrecht profiteert enorm van Tourstart'

23 juli 2014

Precies een jaar voor de Tourstart van Utrecht reisde een delegatie van de gemeente af naar het Britse Yorkshire om ervaringen op te doen en de Domstad onder de aandacht te brengen. Een bijzondere ervaring.