Rabobank Women Team kiest ook ŠKODA

Marianne Vos met ŠKODA op weg naar volgende zeges

Veelvoudig wielerkampioene Marianne Vos en haar ploegleider Jeroen Blijlevens hebben vandaag de ŠKODA ploegleidersauto’s  in ontvangst genomen voor het Rabobank Cycling Team. De vrouwenploeg krijgt de beschikking over twee exemplaren van de ŠKODA Octavia Combi 1.2 TSI DSG Elegance Businessline.Marianne Vos en SKODA

Het partnerschap tussen ŠKODA en de diverse wielerteams onder Rabobank-vlag is net zo vertrouwd als Marianne Vos die als eerste over de finish komt. De mannen van het Rabobank ProTeam Rabobank Continental Team, de mannen en vrouwen van het Rabobank-Giant Offroad Team en nu ook de vrouwenploeg: allemaal rekenen ze voor, tijdens en na de koersen en trainingen op het oranje-blauwe ŠKODA wagenpark.

De nieuwe Octavia Combi’s komen bovenop de elf Octavia Combi’s 1.6 TDI DSG en zes Superb Combi’s 2.0 TDI DSG van de Rabobank Wielerploegen en de twee Yeti’s 2.0 TDI 4x4 en Octavia Combi 1.6 TDI DSG van het Offroad team.

Marianne Vos is al sinds 2007 de absolute nummer één op de UCI-wereldranglijst. Ze blinkt uit als allround winnaar. Op de weg, op de baan, op onverhard: Vos heeft overal al met overmacht gewonnen. Eind januari scoorde ze haar vijfde wereldtitel veldrijden, terwijl ze eerder die maand ook de Nederlandse titel had binnengehaald. Afgelopen weekend won ze nog de Cauberg Cyclo-Cross in Valkenburg aan de Geul.

ŠKODA is al jarenlang een vaste waarde in de nationale en internationale wielerwereld. De eerste auto’s voor de Rabobank Wielerploegen gingen al in 2005 de weg op. Ook veel andere teams rijden al jaren in dit merk. De enorm ruime Superb Combi is populair in wielerland, en ook de Octavia Combi is veelvuldig te zien als ploegleidersauto, materiaalwagen en jury-auto. Verder sponsort ŠKODA al sinds 2004 de Tour de France en de witte trui, de prijs voor de beste Tour-renner onder de 25 jaar.