Algemeen Dagblad test de SKODA SUPERB: slimmerik met veel ruimteopens in new window
"De SUPERB biedt meer waar voor je geld dan de concurrentie. De indrukwekkende zit- en bagageruimte en riante standaarduitrusting zijn z’n sterkste punten."
31
jan
2020
www.ad.nl
AutoRai.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI 1.5 TSIopens in new window
"Kijk maar eens naar dat front van de ŠKODA SUPERB. Dat is allesbehalve bescheiden te noemen. De smalle koplampen met LED-verlichting, en in dit geval automatisch dimmend groot licht, staren je priemend aan. De donkere grille is stoer. Mistlampen en dynamische bochtenverlichting onder in de bumper maken het plaatje van een uitbundige krachtpatser compleet."
18
jan
2020
autorai.nl
Autoblog.nl test de ŠKODA SUPERB COMBI iVopens in new window
"Ruimte is het USP (unique selling point) van de SUPERB. Zelfs met mijn 1,94 meter lange lijf met relatief lange benen hoef ik de stoel niet in de achterste stand te zetten. Al zou ik dat wel doen, dan blijft er voor de achterpassagiers nog steeds briljant veel ruimte voor. De kofferbak: ook achterlijk groot met 660 liter als de bank omhoog is en 1950 liter als die naar beneden wordt geklapt."
13
jan
2020
www.autoblog.nl
Autozine over de ŠKODA SUPERB iV: Zijn naam waardigopens in new window
De Skoda SUPERB is een grote, luxueuze reisauto. De uitrusting en opzet zijn echter niet zo weelderig als in andere auto's van deze omvang, waardoor de prijs een stuk lager is. De nieuwe plug-inhybrid aandrijflijn biedt extra rust en comfort, waardoor de SUPERB nog meer het karakter van een limousine krijgt. Zonder de auto vernieuwend of weelderig (lees: kostbaar) te maken, is de uitrusting opgewaardeerd en is de SUPERB weer helemaal bij de tijd.
05
jan
2020
www.autozine.nl
Autozine op pad met de ŠKODA KAMIQ: Nieuwe smaak, beproefd receptopens in new window
"Omdat ŠKODA nadrukkelijk heeft gekozen voor alleen gebruik op de openbare weg, rijdt de KAMIQ ook als een gewone personenauto. Van het hogere zwaartepunt is in de praktijk weinig merkbaar, waardoor de KAMIQ even vertrouwenwekkend reageert op commando's van de bestuurder als een gewone personenauto."
22
dec
2019
www.autozine.nl