ŠKODA Newsroom | Nieuws, achtergronden en reviews - ŠKODA.nl

AutoWeek test de ŠKODA CITIGOe iVopens in new window
AutoWeek zet de nieuwe, volledig elektrische ŠKODA CITIGOe iV in een vergelijk tegenover de Smart Forfour EQ.
20
mrt
2020
www.autoweek.nl
Het Algemeen Dagblad test de nieuwe KAMIQ: "Kleine SUV met groot(s) interieur"opens in new window
"Standaard heeft de KAMIQ een prima veiligheidsuitrusting, inclusief led-koplampen, een automatisch noodremsysteem en actieve rijstrookbewaking. Hulde! Opmerkelijk is de fraaie afwerking van het interieur. Niet alleen het dashboard ziet er bijzonder uit, maar ook de jeansachtige antraciete stoelbekleding."
28
feb
2020
www.ad.nl
De nieuwe KAMIQ getest door Rijtesten.nlopens in new window
ŠKODA heeft met de KAMIQ een verstandige zet gemaakt. Het merk was namelijk nog niet vertegenwoordigd in een segment dat populairder lijkt te zijn dan ooit tevoren. Met deze frisse en eigentijds ogende cross-over biedt ŠKODA een onderscheidende optie aan. Als het gaat om de rij-eigenschappen zit de ŠKODA duidelijk aan het comfortabele eind van het spectrum."
21
feb
2020
rijtesten.nl
AutoRai.nl test de nieuwe KAMIQ 1.0 TSIopens in new window
"Rijeigenschappen leggen bij de kopers meer gewicht in de schaal. Op dit vlak scoort de KAMIQ voorbeeldig. Hij rijdt en stuurt fijn en plezierig, zeker met de geteste driecilinder benzinemotor met de 7-traps automaat."
05
feb
2020
autorai.nl
TopGear test de eerste elektrische auto van SKODA, de CITIGOe iVopens in new window
"Je moet de SKODA CITIGOe iV namelijk echt zien als een auto met een bepaald jachtgebied: de stad. Daar excelleert hij. Daar is ie snel, wendbaar, makkelijk te parkeren, en houdt ie het ook ’t langst vol. Daar rijd je niet zo hard en rem je relatief veel, en dat vindt een elektrische auto altijd prettig."
05
feb
2020
topgear.nl