• 14
  mei
  2018
  Test- en kwaliteitscentrum, logistiek centrum en opslag voor preproductievoertuigen nu onder één dak ŠKODA-fabriek eveneens uitgebreid met laadstations voor elektrische auto’s en een nieuw Lees meer
 • SUV
  19
  april
  2018
  ŠKODA toont eerste schetsen van nieuwe mainstream city-SUV voor Chinese markt Naast KODIAQ en KAROQ het derde lid van de SUV-familie voor de belangrijkste exportmarkt van ŠKODA Wereldpremière op de Lees meer
 • SUV
  18
  april
  2018
  Wereldwijd 316.700 nieuwe ŠKODA’s afgeleverd; maart recordmaand met 120.200 verkopen KODIAQ, KAROQ en OCTAVIA belangrijke pijlers, nieuwe modellen versterken range Verkopen in Nederland stijgen met Lees meer
AutoWeek rijdt de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
"De aandrijflijn in de ŠKODAis werkelijk subliem. De nieuwe TSI-motor is steengoed, met veel koppel over het hele toerenbereik. De DSG werkt daar perfect mee samen, de schakelacties zijn razendsnel en soepel."
24
mei
2018
www.autoweek.nl
Het RD test de nieuwste ŠKODA: "ŠKODA KAROQ is een echte allemansvriendopens in new window
"Achter het stuur ontdek je pas hoe doordacht Skoda zijn auto’s in elkaar zet. Vrijwel alle bedieningselementen zijn direct te vinden omdat ze op logische plaatsen zitten."
18
mei
2018
www.rd.nl
AutoWeek test de nieuwe ŠKODA KAROQopens in new window
AutoWeek gaat op pad met de nieuwe ŠKODA KAROQ en vergelijkt deze met de Mazda CX-5. De ŠKODA imponeert onder andere met de hoeveelheid aan veiligheidsopties en de soepele 1.5 TSI-motor.
02
mei
2018
www.autoweek.nl
Autokopen.nl test de ŠKODA KAROQ: "doet het gewoon opnieuw"opens in new window
"De KAROQ doet het dus op alle vlakken goed en herdefinieert opnieuw waar ŠKODA voor staat. Je betaalt weliswaar niet veel minder dan bij de concurrentie, je krijgt er nog altijd heel veel voor terug. In het geval van de KAROQ een mooie, comfortabele reisauto met heel veel ruimte. ŠKODA flikt het kunstje dus gewoon opnieuw. Een schot in de roos."
19
apr
2018
www.autokopen.nl
AutoRAI rijdt met de ŠKODA KAROQ: Multitool uit Tsjechiëopens in new window
"Slim, zijn de talrijke attributen die het meenemen van spullen makkelijk maken: rails met haken, klepjes met klittenband om lading vast te zetten en handige vakjes aan de zijkant van de laadruimte. En dan de led-verlichting in de vorm van een uitneembare zaklamp aan de zijkant van de bagageruimte, de slogan ‘simply clever’ van Skoda krijgen we door…"
01
apr
2018
autorai.nl