Broersen Auto’s in Numansdorp opnieuw ŠKODA-dealer van het jaar

ŠKODA-dealer Broersen Auto’s in Numansdorp is verkozen tot Dealer van het Jaar 2013. Het Zuid-Hollandse garagebedrijf presteert volgens importeur Pon Mobiel goed in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. De klanttevredenheid is ongekend hoog en dat resulteert in ŠKODA-rijders die hun dealer trouw blijven voor aankoop en onderhoud.

Team Broersen Autos binnenFamiliebedrijf Broersen Auto’s weet duidelijk wat klanten willen, want anders word je niet voor de derde keer ŠKODA-dealer van het jaar. Ook in 2010 en 2012 mocht de firma zich namelijk binnen het merk de beste van Nederland noemen.

Het lijstje met loftuitingen van de importeur toont exact op welke terreinen het team van Broersen Auto’s uitblinkt. Of het nou in de showroom is of in de werkplaats, overal in het pand van de ŠKODA- dealer weten de medewerkers de klanten positief te verrassen. Daarom geven de ŠKODA-rijders hun dealer het predicaat ‘uitmuntend’. Dat geldt zowel voor de showroom als voor de werkplaats. Klanten keren ook terug in Numansdorp voor after sales-werkzaamheden, zoals de APK. “Een goede sales-prestatie” en “Interne processen goed op orde, zowel op het gebied van Sales als After Sales”, concludeert importeur Pon Mobiel dan ook tevreden. Om tot slot te laten blijken dat het ook bij Broersen Auto’s om de mensen draait: “Een leuk en klantgericht team.”