Grootste ŠKODA autoshowroom van Nederland heropent

ŠKODA’s grootste showroom in Nederland trekt meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. Deze online dealer is hét verlengstuk van de Nederlandse ŠKODA dealerorganisatie. Immers het startpunt van iedere autokoper begint online en de verwachtingen van een site worden steeds hoger. ŠKODA geeft hier invulling aan met  een gloednieuwe website met daarop de configurator als belangrijkste functie. In slechts enkele stappen heeft de sitebezoeker zijn of haar favoriete en gepersonaliseerde ŠKODA op het scherm. Klaar om te delen met vrienden en met één klik naar de ŠKODA-dealer te verzenden, die op basis van de configuratie een offerte kan opstellen en een proefrit aanbieden.
De geheel nieuwe ŠKODA website is sinds 12 december online. De werking achter de schermen is Simply Clever: de techniek herkent het apparaat waarmee de site is geopend en past de weergave automatisch aan. Van desktop tot smartphone: iedereen kan eenvoudig de info lezen, foto’s bekijken en doorklikken naar andere pagina’s. Wie thuis op de bank met een tablet een nieuwe auto bouwt en het resultaat opslaat, kan de digitale ŠKODA de volgende dag op de desktop op de zaak probleemloos aan de wagenparkbeheerder tonen of op het display van de smartphone aan collega’s en vrienden laten zien. 

De handige functies, zoals de configurator, borduren voort op de Simply Clever-features waar ŠKODA om bekendstaat. Via overzichtelijke menu’s komen sitebezoekers snel terecht bij het gewenste model en de uitvoering. Een handige vergelijkingsfunctie zet naar wens drie auto’s naast elkaar om een nog betere afweging te kunnen maken. Meer dan 250.000 beelden ondersteunen de bezoekers in de visualisatie van hun ideale ŠKODA. Een 3D-weergave laat de eigen configuratie uit vele hoeken zien waardoor een zeer realistisch beeld ontstaat.

Bij de ontwikkeling van de gebruiksvriendelijke nieuwe site,  met het strakke en moderne flat design stond de ŠKODA klant centraal. Daarmee past het nieuwe skoda.nl helemaal bij de bij de ambitie van ŠKODA van vandaag: uitgroeien tot een sterk geworteld merk in Nederland.