ŠKODA Octavia Greenline met 14% bijtelling: vanaf € 24.100

De nieuwe ŠKODA Octavia 1.6 TDI Greenline met 14% bijtelling wordt leverbaar vanaf € 24.100.  Met een uitstoot van slechts 87 g/km CO2 lijkt voor de Octavia Greenline een Nederlandse carrière als leaseknaller weggelegd. Met een bijtelling vanaf € 118 per maand is het een absolute uitblinker qua ruimte, zakelijke uitstraling, gebruiksgemak en betrouwbare dieseltechnologie.

SKODA-Octavia-Greenline 

maak een proefrit

De ŠKODA Octavia 1.6 TDI Greenline levert 81 kW (110 pk). Het is met een verbruik van slechts 3,3 liter/100 km de zuinigste dieselversie, die met een uitstoot van 87 g/km CO2 in aanmerking komt voor de felbegeerde 14 procent status.  

Die bijzonder lage bijtelling is slechts één van de vele pluspunten van de Octavia Greenline. Geen enkele andere auto in deze klasse heeft een langer interieur (1.782 mm), meer knieruimte (73 mm) en meer hoofdruimte achterin (980 mm). Ook de bagageruimte is met 590 liter de grootste in zijn klasse. Met neergeklapte achterbank kan zelfs 1.580 liter mee. Bijtelling betaal je voor privégebruik van een auto en als het om privégebruik gaat, steekt de Octavia met kop en schouders boven zijn prijsgenoten uit. De auto is een klasse apart, en biedt de ruimte en kwaliteit van een hoger segment. Verder rijdt hij comfortabel en uiterst stabiel dankzij het moderne, nieuwe onderstel en de lange wielbasis.

De groenste ŠKODA wordt als hatchback leverbaar in twee uitrustingsniveaus:

De ŠKODA Octavia Greenline is standaard voorzien van o.a.:

7 airbags, waaronder een knie-airbag voor de bestuurder
Multi Collision Break (automatische remingreep bij doorschieten na ongeval)
ESC (Elektronische Stabiliteits Controle)
Airconditioning
Elektrische ramen vóór
Mistlampen met Corner-functie
LED-achterlichten
Sportonderstel

Voor de veeleisende zakelijke rijder biedt ŠKODA de Octavia Greenline Businessline die naast de al genoemde standaarduitvoering bovendien voorzien wordt van o.a:

Lichtmetalen velgen “Velorum”, 16 inch
Navigatiesysteem Amundsen met kleuren touchscreen
Multifunctioneel 4-spaaks lederen stuurwiel
Bluetooth carkit met stembediening
Park distance control

ŠKODA Octavia Greenline                                        € 24.100
De ŠKODA Octavia Greenline Businessline                 € 25.490

Download hier de prijslijst.

De ŠKODA Octavia Greenline is per direct bestelbaar.