ŠKODA Octavia Combi staat nu ook bij de ŠKODA dealer

De gloednieuwe ŠKODA Octavia is op alle vlakken een uitblinker: qua ruimte, design, praktische eigenschappen, zuinigheid, bijtelling en comfort. En nu vestigt de derde generatie ook met zijn prijskaartje de aandacht op zich. De vanafprijs bedraagt 18.990 euro voor de Hatchback en 20.770 euro voor de Combi. Daarmee zet ŠKODA de nieuwe Octavia superscherp in de markt. De Octavia Hatchback stond al even bij de ŠKODA dealer, nu is de Octavia Combi aan de beurt! 
OctaviaCombiDealer

De ŠKODA Octavia is in zijn segment de ruimste voor inzittenden en bagage. Dat geldt zowel voor de Hatchback als de Combi. De interieurlengte is ongekend riant, waardoor er voor iedereen voldoende bewegingsvrijheid is. De bagageruimtes zijn met respectievelijk 590 en 610 liter buitengewoon fors. Met neergeklapte achterbank worden de Hatchback en Combi zelfs ware echoputten, wat blijkt uit de respectievelijke inhoud van 1.580 en 1.740 liter.

Door in de Combi de rugleuning van de passagiersstoel neer te klappen, kunnen voorwerpen met een lengte van 2,92 meter mee. Zo’n doordacht detail is typisch voor de Simply Clever-mentaliteit bij ŠKODA. Die heeft ook al tot slimmigheden geleid als de ijskrabber in de tankklep, het uitneembare afvalbakje in de portiervakken en de box voor een veiligheidshesje onder de bestuurdersstoel.

Bijna alle motoren vallen in de 20% bijtellingscategorie, hierbij is ruime keuze uit zowel benzine als diesel en handgeschakeld en DSG-transmissie. In het najaar brengt ŠKODA de Octavia Hatchback Greenline op de markt die goed is voor het zeer aantrekkelijke 14% bijtellingstarief! Schrijf je hier in als je op de hoogte wilt blijven van de Greenline modellen.

Reserveer nu een proefrit in de Octavia Combi