Ben jij de ŠKODA Tourfan? Bewijs het met foto's en win!

Natuurlijk weet je dat ŠKODA officieel sponsor is van de Tour de France. En het mooie is dat jij daar nu van kunt profiteren. Via onze facebookpagina gaan we op zoek naar de grootste ŠKODA Tourfan, een fotowedstrijd in – jawel - etappes. Maak met foto’s duidelijk waarom juist jij dé Tourfan bent en je maakt kans op waanzinnige prijzen. En dan bedoelen we echt waanzinnig: als je het algemeen klassement wint, ga je als VIP naar de ontknoping van de Tour de France op de Champs-Elysées in Parijs!

De fotowedstrijd die ŠKODA ter gelegenheid van dé wielerronde organiseert, heeft dezelfde opzet als de Tour de France zelf: hij is opgebouwd uit etappes. Het is de bedoeling dat je een zo creatief mogelijke foto uploadt. Het is volledig aan jou waar de foto wordt gemaakt. Of het nou in je achtertuin, op kantoor, of op je vakantieadres is, het gaat er om dat je je passie voor de Tour perfect in beeld brengt.

Post die foto

Goed: je hebt dé foto gemaakt. Wat je vervolgens doet is dit: je plaatst hem op de timeline van ŠKODA – je ziet dan ook gelijk wat je concurrenten hebben gepresteerd. De etappewinnaar is degene die de meest creatieve, leuke, gekke of enthousiaste foto uploadt. En hij/zij wint dan meteen al een mooie prijs. Elke etappewinnaar krijgt namelijk het officiële ŠKODA Tourfan-pakket, een wieleruitrusting bestaande uit een ŠKODA-shirt en -broek, sokken én een helm – héél professioneel allemaal!

Eindklassement: fotofinish!

Een etappe winnen is een prestatie op zich. Maar ook bij deze wedstrijd draait het om het eindklassement. De drie etappewinnaars komen samen in het tussenklassement. En ze gaan dan letterlijk voor de fotofinish. Bezoekers van de facebookpagina kunnen namelijk hun favoriete foto kiezen. De foto met de meeste stemmen wint. En niet te zuinig ook, want de maker krijgt een geheel verzorgde driedaagse VIP-trip naar Parijs aangeboden, met als hoogtepunt het bijwonen van de ontknoping van de Tour op de Champs-Elysées – vanaf de VIP-tribune, die óp de finishlijn staat…

Meer feestelijk Tour-voordeel

Ter gelegenheid van de Tour de France introduceren we ook verschillende extra sportieve actiemodellen zoals de kekke Citigo Monte Carlo, de onstuimige Yeti Adventure en de prijswinnend complete Octavia – dé auto voor Tour-officials en –liefhebbers! Check het algemeen klassement van alle modellen op de speciale Tourpagina.