Tour de France 2015: word jíj de verslaggever?

De Tour de France start dit jaar in Utrecht – nooit eerder was dé wielerronde zó dichtbij. ŠKODA is officieel partner van de Tour en dat heeft zo zijn voordelen – voor jou! Je krijgt namelijk de kans om jezelf te bewijzen als Tour-verslaggever. En dat gaat heel ver: als jij als beste commentator uit de bus komt ga je als echte Backseat reporter verslag doen van de Tour, live vanuit één van onze volgauto’s.

Le Grand Départ van de Tour de France komt steeds dichterbij. Als verslaggever maak je natuurlijk gebruik van het ‘momentum’. Maar dan moet je wel bewijzen dat je een perfecte commentator bent. Die kans krijg je nu: via www.backseatreporter.nl kun je jouw skills tonen. Jouw auditie bestaat uit een pakkend, enthousiast en/of gedegen commentaar – uiteraard kun je dit ook delen via Facebook. Elke dag buigt een deskundige, onafhankelijke jury zich over alle inzendingen. De meest creatieve inzender wordt uitgeroepen tot dagwinnaar en daar hoort een unieke prijs bij.

De prijs – een collectors item

Elke dagwinnaar krijgt een écht uniek wieler-jersey. Let eens op de kleurstelling en op het ontwerp – je herkent er vast iets in van een kledingstuk dat ooit werd gedragen door een collega-presentator… Ofwel: een echt collectors item! We nodigen elke dagwinnaar uit om een foto van zichzelf met deze waanzinnige wieler-jersey te maken. Op die manier ontstaat een prachtige ‘galerij der groten’ op het speciale fotoalbum op Facebook en op www.skoda.nl/skodatours.

Door voor de eindoverwinning

Net als in de Tour zelf geldt: er kan er maar één de beste zijn. Als alle audities binnen zijn, buigt de jury zich er nogmaals over. Uit alle inzendingen wordt dé hoofdprijswinnaar aangewezen. Belangrijke beoordelingscriteria zijn uiteraard creativiteit, verstand van zaken, enthousiasme etc. De hoofdprijs is heel bijzonder. De winnaar ervan wordt namelijk een echte ‘Backseat reporter’: hij of zij geeft commentaar vanuit een officiële volgauto. Dit verslag wordt live uitgezonden op Radio 1.