Bandenservice

De rijprestaties en veiligheid van je ŠKODA zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de banden. Elke ŠKODA(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar. Je ŠKODA-dealer staat klaar met het beste advies!

Bandentips Top 5

  1. Controleer regelmatig de bandenspanning
  2. Meet de profieldiepte. Advies is om bij 2 mm de band te vervangen. Vanaf 1.6 mm wordt de band afgekeurd.
  3. Vervang beide banden op dezelfde as, ook wanneer slechts één band is afgesleten.
  4. Check geregeld de banden op beschadigingen.
  5. Controleer regelmatig de reserveband.
Banden zijn letterlijk de basis van het rijgedrag van je auto. Jouw ŠKODA-dealer heeft een uitgebreid bandenaanbod, met Continental als belangrijkste (huis)merk. Voor elke ŠKODA en voor elke gebruikerswens hebben wij - het hele jaar door - de passende band in huis óf snel besteld.

Complete set winterbanden met velgen

Het herhaaldelijk verwijderen en monteren van banden om een velg kan leiden tot beschadiging van zowel de band als de velg. Met complete wintersets koop je de lichtmetalen velgen en de winterbanden in één set waardoor het wisselen van zomer- naar winterbanden (en weer terug) sneller, veiliger en simpeler gaat.

Citigo

Lichtmetalen velgen 14 inch Apus met winterbanden*. Nu van € 649,- voor € 599,-.

Fabia & Rapid 

Lichtmetalen velgen 15 inch Carme met winterbanden. Nu van € 749,- voor € 699,-.

Yeti

Lichtmetalen velgen 17 inch Flash met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 1.295,-.


Octavia

Lichtmetalen velgen 16 inch Star met winterbanden. Nu van € 1.095,- voor € 995,-.

Octavia

Lichtmetalen velgen 17 inch Crystal met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 995,-.

Superb

Lichtmetalen velgen 17 inch Helios zilver of zwart met winterbanden. Nu van € 1.495,- voor € 1.295,-.


Korting op een complete winterbandenset met velgen

Bestel hier nu direct jouw originele ŠKODA winterset. Je kunt tijdens het bestellen je voorkeursdealer aangeven, deze belt je dan binnen 24 uur (m.u.v. weekend) voor het maken van een afspraak voor de montage van je wintervelgen. Natuurlijk helpen wij je ook met de opslag van je zomerset, dit kan tevens bij je voorkeursdealer voor slechts €75,-.

Alleen winterbanden nodig?

Dan profiteer je deze winter ook van voordeel bij ŠKODA. Zo kan je met jouw ŠKODA deze winter met een gerust hart de weg op. Je winterbandenvoordeel kan oplopen tot ruim € 80,-.

Vragen of een afspraak maken?


Afspraak voor een bandenwissel? Of wil je aanvullende informatie over, of een reservering van opslagruimte voor je bandensets? De deur staat voor je open. 

6 redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

Offerte = factuur

Bij ŠKODA hanteren we een simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet je zeker dat je het bedrag dat je daar ziet, ook terugvindt op de factuur. Bovendien staat een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten op www.skoda.nl

Gratis hulp onderweg bij onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa. Pech? We sturen je hulptroepen. Ze helpen je snel weer op de weg, en indien nodig met een vervangende auto. Zo bespraar je flink op pechhulp!

Vaste lage onderhoudskosten

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici. Doordat ze elke ŠKODA perfect kennen, komen ze snel tot de kern van een eventueel probleem. En deze efficiënte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiële fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Zo wordt ook zichtbaar of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn - die voeren we direct uit!

Eén adres: ook voor banden, glas en schade

Wie is de expert als het gaat om de montage van een nieuwe (voor)ruit? Wie weet het beste welke banden bij je ŠKODA passen en zou je je ŠKODA bij schade toevertrouwen aan iemand die jouw auto niet kent? Net als voor onderhoud, is je eigen ŠKODA-dealer dé partner voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres, het beste adres.

Volgens jouw wensen

We maken (maat)werk van onderhoud. WIl je zo lang mogelijk blijven rijden of kies je voor kortere intervallen? Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een passend én effectief onderhoudsschema vast. Meedenken is ook typisch ŠKODA!

Gegarandeerd goed

Een nieuwe ŠKODA heeft altijd twee jaar garantie - een fijn gevoel. Als je na die garantieperiode pech krijgt, geldt op elke reparatie ook twee jaar garantie, niet alleen op originele materialen, maar ook op arbeid. Vind dat maar eens ergens anders!

Bandenwissel bij de ŠKODA-dealer