Škoda Connect

Altijd verbonden met jouw Škoda via onze apps

Connect

MyŠkoda en MyŠkoda Essentials

Ervaar de voordelen van de MyŠkoda Apps en zorg dat je altijd verbonden bent met jouw auto, waar je ook bent. Het enige dat je nodig hebt, is een auto uitgerust met Škoda Connect en je smartphone. Na installatie heb je direct alle belangrijke informatie over je auto binnen handbereik. Ook kun je een aantal handige functies op afstand bedienen. Er bestaan twee verschillende Škoda Connect diensten: MyŠkoda en MyŠkoda Essentials. 

Meer over deze diensten

Belangrijke features van de apps

Climate control en standkachel

De naam zegt het al: beheer het klimaat in je Škoda eenvoudig met de MyŠkoda (Essentials) App. Zorg dat het jouw ideale temperatuur is in de auto wanneer je instapt.
climate-control-en-standkachel

Voertuigrapport en werkplaatsafspraak plannen

Wanneer er een lampje brandt is dat (meestal) geen fijn signaal. We helpen je echter graag in onze werkplaatsen. Met de MyŠkoda (Essentials) App schiet je eenvoudig een afspraakverzoek door naar jouw voorkeursgarage.

voertuigrapport-en-werkplaatsafspraak

Parkeerinformatie

In één oogopslag weet je waar je precies je Škoda hebt geparkeerd op de overvolle parkeerplaats. 
parkeerinformatie

Informatie over je rijgedrag

Heb je een Škoda met brandstofmotor? Dan is het wel zo fijn om je rijgedrag eenvoudig in te kunnen zien. Met de MyŠkoda (Essentials) App heeft de auto geen geheimen meer voor je. Binnenkort is je Škoda efficiënter dan ooit! 
voertuiginformatie-brandstof

Remote charging

Geen zorgen meer over de batterij en actieradius van je Enyaq. Met Remote Charging kun je altijd en overal alle benodigde (oplaad)informatie zien op je telefoon. 
parkeerinformatie

MyŠkoda

Geschikt voor de Enyaq, Scala, Kamiq en voor de Superb, Karoq en Kodiaq geproduceerd vanaf juli 2020 en de huidige generaties van de Octavia en Fabia.

App Store
Google Play

MyŠkoda Essentials

Geschikt voor de Citigoe iV en Rapid, en voor Superb, Karoq en Kodiaq geproduceerd vóór juli 2020 en voor de vorige generaties Fabia en Octavia.

App Store
Google Play

Een Škoda zonder Škoda Connect?

Škoda Connect LITE

Eenvoudig te installeren via een DataPlug bij de dealer

Meer informatie Vind je dealer
S

Veelgestelde vragen

Mijn app heeft een storing of werkt niet goed. Wat nu? 
Mijn app heeft een storing of werkt niet goed. Wat nu? 

Indien de MyŠkoda (Essentials) App niet goed functioneert of een foutmelding geeft, adviseren wij je om de app volledig van je telefoon te verwijderen en daarna opnieuw te downloaden. Dit is meestal al voldoende op het probleem te verhelpen. 

Daarnaast adviseren wij om ervoor te zorgen dat je telefoon de laatste softwareversie heeft van het besturingssysteem. Indien de telefoon op een oudere softwareversie staat, dan kan het zijn dat de app niet goed kan functioneren. 

Indien het probleem zich blijft voordoen na bovenstaande stappen, dan ontvangen wij graag via één van onze contact mogelijkheden een screenshot (met datum en tijdstip erbij vermeld). Tevens vernemen wij graag met welk e-mailadres je Škoda Connect account is aangemaakt. 

De vorige gebruiker is nog gekoppeld aan de auto. Hoe kan ik mij aanmelden en de vorige gebruiker wissen?
De vorige gebruiker is nog gekoppeld aan de auto. Hoe kan ik mij aanmelden en de vorige gebruiker wissen?

Als het infotainmentsysteem aangeeft dat er al een account is gekoppeld, moet je alle bestaande gegevens verwijderen. Dit kun je bereiken door het infotainmentsysteem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Om dit te doen, ga je naar de instellingen in het infotainmentsysteem en selecteer je de optie voor het herstellen van de fabrieksinstellingen. Hiermee worden alle eerder ingevoerde gegevens en instellingen in het voertuig gewist.

Nadat dit is voltooid, kun je de aanmeldingsprocedure uitvoeren in zowel de MyŠkoda app als in de auto zelf. Op deze manier wordt je auto succesvol gekoppeld aan je Škoda Connect account.

Wat is de looptijd/contracttermijn van Škoda Connect diensten?
Wat is de looptijd/contracttermijn van Škoda Connect diensten?
Voor de Škoda Connect diensten die vallen onder Infotainment Online en Care Connect geldt een looptijd van 1 jaar na aanschaf van de auto. Na dit jaar kan je deze diensten zelf verlengen via de MyŠkoda (Essentials) App. De dienst Emergency Call is onbeperkt en blijft de gehele levensduur van de auto actief. 
Wat zijn de kosten om te verlengen?
Wat zijn de kosten om te verlengen?

De kosten voor verlengen zijn voor twee verschillende onderdelen van Škoda Connect en de daarbij behorende diensten.
Verlengen Infotainment Online: € 70 voor 1 jaar.
Verlengen Care Connect: € 60 voor 1 jaar.

Let op: momenteel geldt er een actietarief op beide diensten!
Verlengen Infotainment Online: € 49 voor 1 jaar.
Verlengen Care Connect: € 39 voor 1 jaar.

De slimmigheden van Škoda

Maken het dagelijks leven nog makkelijker

Ontdek meer Bekijk de video's