Reparaties

De ŠKODA dealer kent jouw ŠKODA het beste

Maak een werkplaats afspraak

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle betaalde reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.Lees meer

Accu

Zelfs een ŠKODA accu heeft niet het eeuwige leven. Gemiddeld gaat een accu ongeveer 4 tot 6 jaar mee. Het is belangrijk om je accu op tijd te vervangen omdat je anders het risico loopt op autopech. In 1/3 van de gevallen is een slechte accu de boosdoener. Laat bij de ŠKODA dealer een accu check uitvoeren, zo weet je direct meer over de staat van je accu en weet je precies wanneer je een nieuwe accu nodig hebt. De ŠKODA dealer vertelt je er graag meer over.

Maak een werkplaatsafspraak

Remmen

Goedwerkende remmen zijn heel belangrijk voor een veilige verkeersdeelname want deze zorgen ervoor dat je tijdig kan ingrijpen en ongelukken voorkomen kunnen worden. Laat ŠKODA-remmen dan ook op tijd controleren en vervangen door de ŠKODA dealer voor de beste service, garantie en originele onderdelen.
Maak een werkplaatsafspraak

APK

Riemen

De ŠKODA distributieriem en multiriem zijn essentiële onderdelen in je auto. Beiden houden alle draaiende onderdelen in de motor in beweging en zijn daardoor aan slijtage onderhevig. Om andere onderdelen niet te beschadigen dienen ze dus tijdig vervangen te worden. Jouw ŠKODA dealer vertelt je er graag meer over.Maak een werkplaatsafspraak

Ruitenwissers

Goede ruitenwissers zijn onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat ook als het met bakken uit de hemel komt, je blik op de weg optimaal is. ŠKODA-ruitenwissers zijn perfect op maat gemaakt voor de verschillende ŠKODA modellen en dienen tijdig vervangen te worden. Je herkent een versleten ruitenwisser aan het piepgeluid en de gele kleur op de wisser. Neem contact op met jouw ŠKODA dealer voor een nieuwe set.


Maak een werkplaatsafspraak

Altijd mobiel met zes opties

Als je ŠKODA voor onderhoud bij de dealer staat en je liever niet wilt wachten onder het genot van een kop koffie tot je auto klaar is, kun je gebruik maken van 'Altijd Mobiel'. Kies bij het plannen van je werkplaatsafspraak direct één van de zes mobiliteitsoplossing die bij je past. Zo blijf je altijd mobiel.

1. Stadsfiets

2. Elektrische fiets

3. Huurauto uit het A-segment

4. Haal- en brengservice

5. Shuttel mobiliteitskaart

6. Even wachten met een kop koffie

 

Voor vragen over Altijd Mobiel kun je contact opnemen met jouw ŠKODA-dealer.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: