Reparaties

De Škoda dealer kent jouw Škoda het beste

Maak een werkplaats afspraak

4 jaar reparatiegarantie

Bij Škoda krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle betaalde reparaties die de officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.Lees meer

Accu

Zelfs een Škoda accu heeft niet het eeuwige leven. Gemiddeld gaat een accu ongeveer 4 tot 6 jaar mee. Het is belangrijk om je accu op tijd te vervangen omdat je anders het risico loopt op autopech. In 1/3 van de gevallen is een slechte accu de boosdoener. Laat bij de Škoda dealer een accu check uitvoeren, zo weet je direct meer over de staat van je accu en weet je precies wanneer je een nieuwe accu nodig hebt. De Škoda dealer vertelt je er graag meer over.

Maak een werkplaatsafspraak

Remmen

Goedwerkende remmen zijn heel belangrijk voor een veilige verkeersdeelname want deze zorgen ervoor dat je tijdig kan ingrijpen en ongelukken voorkomen kunnen worden. Laat Škoda-remmen dan ook op tijd controleren en vervangen door de Škoda dealer voor de beste service, garantie en originele onderdelen.
Maak een werkplaatsafspraak

APK

Riemen

De Škoda distributieriem en multiriem zijn essentiële onderdelen in je auto. Beiden houden alle draaiende onderdelen in de motor in beweging en zijn daardoor aan slijtage onderhevig. Om andere onderdelen niet te beschadigen dienen ze dus tijdig vervangen te worden. Jouw Škoda dealer vertelt je er graag meer over.Maak een werkplaatsafspraak

Ruitenwissers

Goede ruitenwissers zijn onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat ook als het met bakken uit de hemel komt, je blik op de weg optimaal is. Škoda-ruitenwissers zijn perfect op maat gemaakt voor de verschillende Škoda modellen en dienen tijdig vervangen te worden. Je herkent een versleten ruitenwisser aan het piepgeluid en de gele kleur op de wisser. Neem contact op met jouw Škoda dealer voor een nieuwe set.


Maak een werkplaatsafspraak

Tijdens onderhoud houden wij je mobiel

Als jouw Škoda onderhoud nodig heeft, wil je natuurlijk wel mobiel blijven. Kies daarom direct bij het inplannen van je werkplaatsafspraak voor een van onze slimme oplossingen. Wil je meer info over deze opties? Neem dan contact op met je dealer. 

1. Gratis leenfiets
1. Gratis leenfiets
Je kunt altijd gratis gebruik maken van een gratis leenfiets.
2. Een elektrische fiets
2. Een elektrische fiets
Voor een klein bedrag kun je ook een E-bike huren.
3. Vervangend vervoer
3. Vervangend vervoer
Kies voor een scherp tarief een huurauto die bij je past. 
4. Haal- en brengservice
4. Haal- en brengservice
Liever geen vervangend vervoer? Voor een kleine vergoeding kan een chauffeur je wegbrengen en/of ophalen. 
5. Een kopje koffie
5. Een kopje koffie
Je mag natuulijk ook altijd bij ons wachten in de wachtruimte. Dan zorgen wij voor WiFi en een kopje koffie.

Wil je meer informatie?

 

Neem contact op met de Škoda Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: