ŠKODA onderhoud

Bij jouw ŠKODA dealer aan het beste adres

Zoek jouw ŠKODA dealer

Jouw ŠKODA in topvorm

Zorgeloos autorijden in jouw ŠKODA is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw ŠKODA bij de erkende ŠKODA dealer te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet ŠKODA 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en jouw ŠKODA onderhoud bij een van onze dealers.

APK

Een APK keuring is een wettelijke verplichting om uw auto eens per jaar of bij nieuwe modellen eens per twee jaar te laten controleren. Hierdoor komen gebreken aan bod en weet u in welke status uw auto zich op de belangrijkste punten bevindt. Het is echter geen kwaliteitskeuring dus het zegt niets over de status van uw auto buiten de wettelijk gecontroleerde onderdelen. Uw ŠKODA dealer kunt u meer vertellen over de belangrijkste eisen . Maak vandaag nog een afspraak voor een APK keuring.

Lees meer

Long-life Onderhoud

Wanneer is hét moment voor ŠKODA Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je ŠKODA berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer* of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw ŠKODA nog lang mee kan gaan.

 

Lees meer

Vast onderhoud

Regelmatig onderhoud van je ŠKODA is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegd. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met ŠKODA Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker! Lees meer

Ad Blue

AdBlue is een oplossing die de uitstoot van je auto vermindert. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. De vloeistof dient als uitlaatgascontrolesysteem en draagt er aan bij dat je ŠKODA aan de laatste uitlaatgasnormen voldoet. 


Meer informatie
ŠKODA AdBlue

Airco-onderhoud

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Jouw ŠKODA dealer vertelt je er graag meer over. 


Lees meer
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.