Onderhoud

Zaterdagfamilies
kunnen rekenen op ŠKODA

Zoek jouw ŠKODA dealer

Jouw ŠKODA in topvorm

Zorgeloos autorijden in jouw ŠKODA is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw ŠKODA bij de erkende ŠKODA dealer te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet ŠKODA 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en jouw ŠKODA onderhoud bij een van onze dealers.

Onderhoud elektrische voertuigen

Vanwege het verschil in aandrijving dient het onderhoud hier ook op te worden aangepast. ŠKODA monteurs weten precies hoe ze jouw elektrische auto moeten onderhouden en ben je verzekerd van de beste service. De periode t/m 5 jaar - 60 maanden onderhoud inclusief geldt voor auto's met een eerste toelating tot en met 31 december 2021.*

Vanwege het verschil in aandrijving dient het onderhoud hier ook op te worden aangepast. ŠKODA monteurs weten precies hoe ze jouw elektrische auto moeten onderhouden en ben je verzekerd van de beste service. De periode t/m 7 jaar - 84 maanden onderhoud inclusief geldt voor auto's met een eerste toelating vanaf 1 januari 2022.*
APK

APK

Hoe betrouwbaar je ŠKODA ook is, het is wettelijk verplicht om je auto APK te laten keuren. Tijdens deze keuring controleren onze monteurs jouw ŠKODA op de belangrijkste punten rondom verkeersveiligheid. Ons professioneel opgeleide team kent jouw ŠKODA als geen ander. Plan daarom altijd je APK in bij een officiële ŠKODA dealer voor slechts € 30.
Lees meer

Economy Service

Om je ŠKODA in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is jouw ŠKODA 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% korting op onderhoud**. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. 
Maak direct een afspraak
Economy Service

Vast onderhoud

Regelmatig onderhoud van je ŠKODA is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegt. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met ŠKODA Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker! Lees meer

Long-life Onderhoud

Wanneer is hét moment voor ŠKODA Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je ŠKODA berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer* of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw ŠKODA nog lang mee kan gaan.

 

Lees meer

Airco Service

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar Airco Service uit te voeren. Jouw ŠKODA dealer vertelt je er graag meer over. 


Lees meer

Ad Blue

AdBlue is een oplossing die de uitstoot van je auto vermindert. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. De vloeistof dient als uitlaatgascontrolesysteem en draagt er aan bij dat je ŠKODA aan de laatste uitlaatgasnormen voldoet. 


Meer informatie
ŠKODA AdBlue

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.

*Onderhoud inclusief is uitsluitend van toepassing op nieuwe elektrische voertuigen die door Pon’s Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd en te naam zijn gesteld in Nederland. De looptijd van Onderhoud Inclusief wordt bepaald door de datum eerste toelating, zoals vermeld op hetkentekenbewijs. Voor auto's met een datum eerste toelating tot en met 31 december 2021 geldt een looptijd t/m 5 jaar. Voor auto's met een datum eerste toelating vanaf 1 januari 2022 geldt een looptijd t/m 7 jaar. Elektrische voertuigen die niet door Pon's Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd of waarvoor een refund is aangevraagd zijn uitgesloten van onderhoud inclusief. Voor meer informatie kun je terecht op ŠKODA.nl of in de brochure of prijslijst van het elektrische model waarin je interesse hebt.

 

** ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA's, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven
onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.