Onderhoud

Zaterdagfamilies
kunnen rekenen op Škoda

Zoek jouw Škoda dealer

Jouw Škoda in topvorm

Zorgeloos autorijden in jouw Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw Škoda bij de erkende Škoda dealer te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet Škoda 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en jouw Škoda onderhoud bij een van onze dealers.
Ons professioneel opgeleide team kent jouw Škoda als geen ander.

APK veiligheidskeuring

Hoe betrouwbaar je Škoda ook is, het is wettelijk verplicht om je auto APK te laten keuren. Tijdens deze keuring controleren onze monteurs jouw Škoda op de belangrijkste punten rondom verkeersveiligheid. Ons professioneel opgeleide team kent jouw Škoda als geen ander. Plan daarom altijd je APK in bij een officiële Škoda dealer voor slechts € 40. Je ontvangt nu bij onze dealers een gratis dataplug zodat jouw auto geconnect kan worden. Met Connect LITE haal je nog meer uit je dag en ben je altijd verbonden met jouw auto.

Is jouw Škoda 5 jaar of ouder? Altijd 15% korting op onderhoud.

Economy Service

Om je Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is jouw Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% korting op onderhoud én remmen en riemen**. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. En dat natuurlijk altijd met de hoogste kwaliteit door het gebruik van originele Škoda onderdelen.

Vast onderhoud

Regelmatig onderhoud van je Škoda is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegt. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met Škoda Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker! Ben je specifiek op zoek naar meer informatie over het onderhoud van je elektrische auto? Lees dan hier verder: Onderhoud elektrische voertuigen.

Long-life onderhoud

Wanneer is hét moment voor Škoda Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je Škoda berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer* of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw Škoda nog lang mee kan gaan.

Airco service

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar Airco Service uit te voeren. Jouw Škoda dealer vertelt je er graag meer over.

Ad Blue

AdBlue is een oplossing die de uitstoot van je auto vermindert. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. De vloeistof dient als uitlaatgascontrolesysteem en draagt er aan bij dat je Škoda aan de laatste uitlaatgasnormen voldoet.

ŠKODA AdBlue

Tijdens onderhoud houden wij je mobiel

Als jouw Škoda onderhoud nodig heeft, wil je natuurlijk wel mobiel blijven. Kies daarom direct bij het inplannen van je werkplaatsafspraak voor een van onze slimme oplossingen. Wil je meer info over deze opties? Neem dan contact op met je dealer. 

1. Gratis leenfiets
1. Gratis leenfiets
Je kunt altijd gratis gebruik maken van een gratis leenfiets.
2. Een elektrische fiets
2. Een elektrische fiets
Voor een klein bedrag kun je ook een E-bike huren.
3. Vervangend vervoer
3. Vervangend vervoer
Kies voor een scherp tarief een huurauto die bij je past. 
4. Haal- en brengservice
4. Haal- en brengservice
Liever geen vervangend vervoer? Voor een kleine vergoeding kan een chauffeur je wegbrengen en/of ophalen. 
5. Shuttel mobiliteitskaart
5. Shuttel mobiliteitskaart
Met deze kaart kun je tegen betaling gebruik maken van alle vormen van openbaar vervoer. Je ontvangt de kaart bij het afgeven van jouw auto bij de servicebalie. 
5. Een kopje koffie
5. Een kopje koffie
Je mag natuulijk ook altijd bij ons wachten in de wachtruimte. Dan zorgen wij voor WiFi en een kopje koffie.

Onderhoud elektrische voertuigen

De Citigo e iV wordt standaard geleverd inclusief tot en met 5 jaar* onderhoud. In de tabel hiernaast zie je wanneer jouw elektrische Škoda voor onderhoud naar de dealer moet. Onze Škoda monteurs weten precies hoe ze jouw elektrische auto moeten onderhouden en daardoor ben je verzekerd van de beste service.

De Enyaq wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar* onderhoud. In de tabel hiernaast zie je wanneer jouw elektrische Škoda voor onderhoud naar de dealer moet. Onze Škoda monteurs weten precies hoe ze jouw elektrische auto moeten onderhouden en daardoor ben je verzekerd van de beste service.

*Voor elektrische auto's met een datum kentekenaanvraag t/m 30 september 2022 geldt een looptijd t/m 5 jaar.

De Enyaq Coupé iV wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar* onderhoud. In de tabel hiernaast zie je wanneer jouw elektrische Škoda voor onderhoud naar de dealer moet. Onze Škoda monteurs weten precies hoe ze jouw elektrische auto moeten onderhouden en daardoor ben je verzekerd van de beste service.

Wil je meer informatie?

 

Neem contact op met de Škoda Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar:
*Onderhoud inclusief is uitsluitend van toepassing op nieuwe volledig elektrische voertuigen die door Pon’s Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd en te naam zijn gesteld in Nederland. De looptijd van Onderhoud Inclusief wordt bepaald door de datum kentekenaanvraag. Voor elektrische auto's met een datum kentekenaanvraag t/m 30 september 2022 geldt een looptijd t/m 5 jaar (voor de Citigo e iV geldt daarbij een maximum van 90.000 km). Voor de Škoda Enyaq Coupé geldt altijd een looptijd t/m 7 jaar. Elektrische voertuigen die niet door Pon's Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd of waarvoor een refund is aangevraagd zijn uitgesloten van onderhoud inclusief. Voor meer informatie kun je terecht op skoda.nl of in de brochure of prijslijst van het elektrische model waarin je interesse hebt. Vraag je dealer naar de exacte voorwaarden voor jouw Škoda.

** Škoda Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Škoda's van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Škoda Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

*** Is je Škoda geleverd na 1 januari 2000 en is deze volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij de officiële Škoda-dealer, dan behoud je levenslang het recht op Mobiliteitsservice. De garantie houdt in dat je kosteloos wordt geholpen bij pech.