Onderhoudsprijzen

Alle ŠKODA-dealers hanteren gelijke onderhoudsprijzen. Meer informatie over de onderhoudsprijzen per model vind je door te klikken op de onderstaande knoppen.

Citigo

Citigo onderhoudsprijzen 2016

Het onderhoud van je Citigo is bij de ŠKODA-dealer altijd in goede handen. Met gespecialiseerde ŠKODA-servicemonteurs. De prijzen voor dit onderhoud vind je in de knop hieronder.

Fabia & Fabia Combi

Fabia onderhoudsprijzen 2016

Als je Fabia aan onderhoud toe is kies dan voor de ŠKODA-dealer. Hier ben je verzekerd van de beste service. Bekijk de onderhoudsprijzen via de knop hieronder.

Rapid & Rapid Spaceback

Rapid onderhoudsprijzen 2016

Als je Rapid aan onderhoud toe is dan is de ŠKODA-dealer de beste keuze. Hier zijn de monteurs speciaal getraind voor de ŠKODA-modellen en beschikken ze over originele ŠKODA-onderdelen. Bekijk de onderhoudsprijzen hieronder.

Roomster

Roomster onderhoudsprijzen 2016

Voor onderhoud van je Roomster ga je natuurlijk naar de ŠKODA-dealer. Hier ben je verzekerd van de beste service en originele ŠKODA-onderdelen. Benieuwd wat onderhoud aan je Roomster gaat kosten? Klik dan op de knop hieronder.

Yeti

Yeti onderhoudsprijzen 2016

Onderhoud aan je Yeti laat je natuurlijk uitvoeren bij de ŠKODA-dealer. Zij maken gebruik van originele ŠKODA-onderdelen. En je bent verzekerd van goede service. Via de knop hieronder vind je alle prijzen.

Octavia & Octavia Combi

Octavia onderhoudsprijzen 2016

Is je Octavia aan onderhoud toe? Kies dan voor de ŠKODA-dealer. Hier ben je verzekerd van goed onderhoud. Bekijk de prijzen via de knop hieronder.

Superb & Superb Combi

Superb onderhoudsprijzen 2016

Bij de ŠKODA-dealer ben je altijd verzekerd van betrouwbaar en goed onderhoud. Wil je weten wat dit onderhoud gaat kosten? Klik dan op de knop hieronder.

6 redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

Offerte = factuur

Bij ŠKODA hanteren we een simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet je zeker dat je het bedrag dat je daar ziet, ook terugvindt op de factuur. Bovendien staat een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten op www.skoda.nl

Gratis hulp onderweg bij onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa. Pech? We sturen je hulptroepen. Ze helpen je snel weer op de weg, en indien nodig met een vervangende auto. Zo bespraar je flink op pechhulp!

Vaste lage onderhoudskosten

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici. Doordat ze elke ŠKODA perfect kennen, komen ze snel tot de kern van een eventueel probleem. En deze efficiënte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiële fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Zo wordt ook zichtbaar of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn - die voeren we direct uit!

Eén adres: ook voor banden, glas en schade

Wie is de expert als het gaat om de montage van een nieuwe (voor)ruit? Wie weet het beste welke banden bij je ŠKODA passen en zou je je ŠKODA bij schade toevertrouwen aan iemand die jouw auto niet kent? Net als voor onderhoud, is je eigen ŠKODA-dealer dé partner voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres, het beste adres.

Volgens jouw wensen

We maken (maat)werk van onderhoud. WIl je zo lang mogelijk blijven rijden of kies je voor kortere intervallen? Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een passend én effectief onderhoudsschema vast. Meedenken is ook typisch ŠKODA!

Gegarandeerd goed

Een nieuwe ŠKODA heeft altijd twee jaar garantie - een fijn gevoel. Als je na die garantieperiode pech krijgt, geldt op elke reparatie ook twee jaar garantie, niet alleen op originele materialen, maar ook op arbeid. Vind dat maar eens ergens anders!

Houd je ŠKODA in topconditie

Plan je onderhoud bij de ŠKODA-dealer