Voor wagenparkbeheerders

Als wagenparkbeheerder staat u constant voor de uitdaging om de kosten van het wagenpark beheersbaar te houden. U adviseert uw werknemers daarom duurzame, betrouwbare auto’s met een lage bijtelling van 20%. Voor de uitstraling van de onderneming is het echter ook van belang dat de auto representatief is en door zijn comfort en ruimte ook uitstekend privé inzetbaar is. En dan blijft er eigenlijk maar 1 advies over...

De slimste privéauto van de zaak met 20% bijtelling

Maak kennis met de nieuwe ŠKODA Octavia Combi Greenline Businessline, de ruimste en meest complete auto met 20% bijtelling. Daarmee rijd je zakelijk zo voordelig dat je met het hele gezin op vakantie kan. En dat bedoelen we niet alleen financieel. Met een gigantische bagageruimte van 610 en maximaal 1.740 liter (de grootste in zijn klasse), passen alle koffers erin. De Greenline heeft standaard trekhaakvoorbereiding met 1.000 kg. trekgewicht. Bovendien is deze nieuwe ŠKODA direct leverbaar, waardoor je snel kan genieten van zijn ruimte en voordeel. De 1.6 TDI diesel heeft een vermogen van 110 pk (85 kW) en valt met zijn uitstoot van slechts 85 g/km in de gunstige 20% bijtellingscategorie. Deze lage bijtelling is 60 maanden geldig.

Niet besparen op luxe

Wie veel rijdt en onderweg is, wil niet besparen op luxe. Daarom heeft de Businessline uitvoering van de Octavia Combi Greenline standaard touchscreen navigatie Amundsen, Bluetooth carkit, parkeersensoren en 16’’ lichtmetalen velgen.

De nieuwe ŠKODA Octavia Combi Greenline is er al vanaf Vanaf prijs in in. Dit betekent met 20% bijtelling een netto maandbedrag  van slechts € 189,- voor privégebruik (o.b.v. 42% inkomstenbelasting). De Businessline uitvoering is er vanaf Vanaf prijs in in.

Aantrekkelijk lease bedrag

De Octavia Combi Greenline is al te leasen vanaf € 499* per maand.  Dit is Full Operational Lease o.b.v. een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 20.000. Inclusief rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, banden en verzekering.

* Via ŠKODA Leasing op basis van Full Operational Lease.

Waarom een ŠKODA Octavia Combi Greenline?

20% bijtelling

Als leaserijder rijd je de Octavia al vanaf € 189 bijtelling per maand.

De ruimste

De ruimste in z'n segment met 1.740 liter bagageruimte.

Extra voordelig

De ideale combinatie van lage leasetarieven met een laag verbruik.

Nieuwsgierig geworden?

We horen je denken: “Dat is te mooi om waar te zijn.” Nee hoor, we zijn ervan overtuigd dat de Octavia Combi Greenline je zowel voor de zaak als privé een verrassende ruimtebeleving geeft. Test hem zelf of neem vrijblijvend contact op met een ŠKODA-dealer.

Wat moet ik nog weten over de Greenline?

Vergroten
 • Royaal met ruimte

  Maak het jezelf makkelijk. De Octavia Greenline biedt een zee aan ruimte voor passagiers en bagage.

 • Luxe businessline

  De ŠKODA Octavia Greenline is er ook als luxe Businessline. Met onder andere een 5,8 inch touchscreen navigatie.

 • Lage gebruikskosten

  De Octavia Greenline is zeer zuinig in het verbruik, waardoor de gebruikskosten laag gehouden kunnen worden. Wil je weten wat het verbruik van de Octavia (Combi) Greenline of Greenline Businessline is klik dan hier.

 • Tot 1.000 kg trekgewicht

  Naast de grote binnenruimte is de ŠKODA Octavia Greenline ook uit te rusten met een trekhaak. Deze heeft een trekgewicht van maximaal 1.000 kg waardoor er gemakkelijk nog extra bagage mee kan. 

 • Als Hatchback en als Combi

  Naast de Combi Greenline is er ook een Hatchback uitvoering van de Greenline en de Greenline Businessline.

 • 17 inch lichtmetalen velgen Crystal

  De ŠKODA Octavia Greenline en de Octavia Greenline Businessline zijn ook verkrijgbaar met 17 inch lichtmetalen velgen Crystal.

 • Leverbaar vanaf Vanaf prijs in in

  De ŠKODA Octavia Greenline is al verkrijgbaar vanaf Vanaf prijs in in. De prijslijst van de Octavia Combi Greenline begint bij Vanaf prijs in in.

Rekenvoorbeelden

Benieuwd wat je nou maandelijks kwijt bent aan een ŠKODA Octavia Combi Greenline of een ŠKODA Octavia Combi Greenline Businessline? Door op de knop hiernaast te klikken vindt je twee rekenvoorbeelden. En krijg je in één overzicht duidelijk weergegeven wat je uiteindelijk kwijt bent voor een ŠKODA Octavia Combi naar jouw keuze.