Een zakelijke auto leasen

Lees er meer over en ontdek de mogelijkheden bij Škoda

Voor de zakelijke rijder is het leasen van een auto een populaire keuze. Je bent veel kilometers op de weg, en daarom wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt qua auto. Wat houdt zakelijk leasen in en wat zijn de opties bij Škoda?

De belangrijkste voordelen van zakelijke leasen

  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Een vooraf bepaald maandtarief, zonder verrassingen
  • Overzichtelijke administratie

Wat is zakelijk leasen precies?

Zakelijk leasen is een vorm van leasen waarbij de leasemaatschappij de auto in beheer blijft houden en de berijder een 'verzorgd' contract biedt. Het grote voordeel van zakelijk leasen is dat je het aanschafbedrag niet in 1 keer betaalt. Je kunt in een nieuwe Škoda rijden voor een vast bedrag per maand. 

Kies je voor zakelijk leasen, dan krijg je te maken met verschillende leasevormen. Belangrijk is om de leasevorm te kiezen die het beste bij jouw situatie past. Škoda biedt drie opties aan: operational lease, financial lease en shortlease. Daarover straks meer.

Hoe lease jij je Škoda het liefst?

Škoda Operational Lease

Dit is de meest complete leasevorm. Zo zijn reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, (allrisk-) verzekering, afschrijving, rente en houderschaps-belasting allemaal inbegrepen in het leasetarief. Škoda Operational Lease lijkt het meeste op huren. De auto wordt geen eigendom van het bedrijf. Hierdoor drukt de auto dus ook niet op het werkkapitaal, de solvabiliteit en liquiditeit van je bedrijf.

Lees meer

Škoda Financial Lease

Deze leasemethode maakt het mogelijk om jouw ideale Škoda te financieren. Bij Škoda Financial Lease ligt het economisch risico bij jou, want de auto wordt jouw eigendom. Voor zzp'ers is Financial Lease een slimme optie, omdat je de BTW kunt terugvragen.

Lees meer

Škoda Short Lease

Ben je als zzp'er nog maar net begonnen, maar wil je wel graag een goede en betrouwbare auto? Of heb je als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit, op flexibele basis én voor een scherp tarief? Dan biedt Škoda je de keuze om verkort te leasen. Met Škoda Short Lease sluit je tegen een scherpe prijs een contract af met een korte looptijd van 12 tot 24 maanden. Bovendien profiteer je van alle voordelen van een compleet leasepakket. Zo zijn reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting gewoon inbegrepen.

 

Lees meer

Zorgeloos zakelijk rijden? Lease een Škoda 

Een Škoda leasen is voor zakelijke rijders een aantrekkelijke optie. Je zit voor je werk vaak flink wat kilometers op de weg. Daarom gun je jezelf een comfortabele en veilige auto, die ook volop ruimte biedt voor de zaterdagen en vakanties. Maar je kijkt ook kritisch naar de kosten van bijtelling en brandstof. Daarom kies je voor Škoda . Modellen als de Octavia, Kodiaq en Superb zijn populaire leaseauto’s vanwege hun fijne rijeigenschappen, aantrekkelijke design en uitstekende value for money. Of je nu als werknemer, mkb’er of zzp’er een aantrekkelijke leaseauto zoekt. Of als fleetmanager van een groot wagenpark een slimmere invulling van je mobiliteitsbehoefte zoekt. Škoda heeft voor iedere zakelijke mobiliteitswens een passend leaseaanbod. Bij Škoda kies je niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, maar ook voor onze eersteklas service en een deskundig advies. We helpen je graag verder.

Meer weten over Škoda en zakelijke lease?

Als je besloten hebt om je Škoda zakelijk te leasen, heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels. In welke categorie valt de door jouw gekozen Škoda en wat betekent dit voor je financiën? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé wilt gebruiken? Met al deze vragen helpen we je graag verder.  

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Vind jouw SKODA dealer