ŠKODA auto leasen

Zakelijk de beste keuze

Zorgeloos zakelijk rijden? Lease een ŠKODA

Een ŠKODA leasen is voor zakelijke rijders een aantrekkelijke optie. Je zit voor je werk vaak flink wat kilometers op de weg. Daarom gun je jezelf een comfortabele en veilige auto, die ook volop ruimte biedt voor de zaterdagen en vakanties. Maar je kijkt ook kritisch naar de kosten van bijtelling en brandstof. Daarom kies je voor ŠKODA. Modellen als de OCTAVIA. KODIAQ en SUPERB zijn populaire leaseauto’s vanwege hun fijne rijeigenschappen, aantrekkelijke design en uitstekende value for money. Of je nu als werknemer, mkb’er of zzp’er een aantrekkelijke leaseauto zoekt. Of als fleetmanager van een groot wagenpark een slimmere invulling van je mobiliteitsbehoefte zoekt. ŠKODA heeft voor iedere zakelijke mobiliteitswens een passend leaseaanbod. Bij ŠKODA kies je niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, maar ook voor onze eersteklas service en een deskundig advies. We helpen je graag verder.

Hoe lease jij je ŠKODA het liefst?

ŠKODA Operational Lease

Dit is de meest complete leasevorm. Zo zijn reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, (allrisk-) verzekering, afschrijving, rente en houderschaps-belasting allemaal inbegrepen in het leasetarief. ŠKODA Operational Lease lijkt het meeste op huren. De auto wordt geen eigendom van het bedrijf. Hierdoor drukt de auto dus ook niet op het werkkapitaal, de solvabiliteit en liquiditeit van je bedrijf.

Lees meer

ŠKODA Financial Lease

Deze leasemethode maakt het mogelijk om jouw ideale ŠKODA te financieren. Bij ŠKODA Financial Lease ligt het economisch risico bij jou, want de auto wordt jouw eigendom. Voor zzp'ers is Financial Lease een slimme optie, omdat je de BTW kunt terugvragen.

Lees meer

ŠKODA Flexible Lease

Heb je vooral behoefte aan flexibiliteit bij een leaseovereenkomst? Kies dan voor ŠKODA Flexible Lease. Maak je veel gebruik van tijdelijke medewerkers? Dan kun je bij ŠKODA al na 12 maanden je leaseovereenkomst kosteloos opzeggen. Ook als de looptijd in eerste instantie 48 maanden was. Voor de periode waarin je gebruikmaakt van Flexible Lease, kun je rekenen op de full operational service. Dat betekent: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting zijn allemaal inbegrepen.

Lees meer

Behoefte aan extra flexibiliteit?

ŠKODA Short Lease
Ben je als zzp'er nog maar net begonnen, maar wil je wel graag een goede en betrouwbare auto? Of heb je als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit, op flexibele basis én voor een scherp tarief? Dan biedt ŠKODA je de keuze om verkort te leasen. Met ŠKODA Short Lease sluit je tegen een scherpe prijs een contract af met een korte looptijd van 12 tot 24 maanden. Bovendien profiteer je van alle voordelen van een compleet leasepakket. Zo zijn reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting gewoon inbegrepen.

ŠKODA Stock Lease
Bij ŠKODA Stock Lease kun je een jonge, gebruikte ŠKODA kiezen, die je met korting kunt rijden. Stock Lease auto's worden al aangeboden met een leasecontract vanaf 12 maanden. Vaak gelden oudere bijtellingsregels tegen een lagere tarief. Dat levert je als ondernemer extra voordeel op, terwijl je in een goed onderhouden ŠKODA met een lage kilometerstand rijdt. Ontdek hier welke auto’s voor jou interessant zijn om te leasen.

ŠKODA Additional Lease
Deze leasevorm biedt je de mogelijkheid om tijdelijk een groter model te rijden, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Slim, want zo kun je voor dagelijks gebruik een kleinere, zuinige leaseauto rijden, zoals de ŠKODA FABIA. Voor je vakantie wissel je die dan gewoon om voor een ŠKODA KAROQ, of een andere ruim model. Een voordelige optie, omdat je het grootste deel van het jaar van een lagere bijtelling en leasekosten profiteert.

Meer weten over ŠKODA en zakelijke lease?

Als je besloten hebt om je ŠKODA zakelijk te leasen, heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels. In welke categorie valt de door jouw gekozen ŠKODA en wat betekent dit voor je financiën? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé wilt gebruiken? Met al deze vragen helpen we je graag verder.

Ik heb een vraag
Fiscaliteiten 2019
Het grote ABC van autoleasing

98 leasetermen helder uitgelegd.

Fiscaliteiten 2019

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Vind jouw SKODA dealer