ŠKODA

Zakelijk elektrisch rijden

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Zakelijk aantrekkelijk dankzij lage bijtelling en scherpe leasetarieven

ŠKODA maakt elektrisch rijden bereikbaar en aantrekkelijk voor iedereen. Ook voor zakelijke rijders. Zo heeft de ŠKODA ENYAQ iV een flinke actieradius, bij een lage bijtelling en scherpe leasetarieven. Op deze pagina vertellen we je alles over elektrisch rijden en welke elektrische modellen ŠKODA nu en in de toekomst voor je heeft.

Elektrisch rijden van A tot Z

Alle begrippen helder uitgelegd.

Lees meer
ENYAQ Elektrische SUV

Een elektrische ŠKODA?

Dit zijn je fiscale voordelen.

Lees meer

Zzp'ers leasen elektrisch

Bekijk de aantrekkelijke tarieven

Bekijk de ENYAQ iV

Laadpropositie zakelijke rijder

Compleet laadgemak voor het mkb.

Lees meer

Elektrische modellen

Elektrische SUV

SUV modellen met een stoer design, ruimte, veel veiligheid én die ook nog duurzaam rijden? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. ŠKODA maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden en de extra ruimte grote pluspunten. Met onze ruime actieradius is je elektrische ŠKODA niet te stoppen.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, op vakanties met het gezin maar ook waar voor je geld. Wij introduceren graag onze elektrische gezinsauto. Je rijdt hiermee niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra ruimte. Daarnaast komt je drukke schema niet in gevaar, met onze ruime actieradius maak je met gemak al je kilometers.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind jouw dealer
Vind jouw SKODA dealer