Flexibele en kostenefficiënte mobiliteit

Steeds meer bedrijven stappen over op het mobiliteitsbudget. Daarmee laten ze de inkoop van de mobiliteit over aan de individuele werknemers. Uw kosten dalen en uw werknemers zijn tevreden met mobiliteit op maat.

Een wagenpark beheren is best kostbaar. Daarom zien veel ondernemingen het mobiliteitsbudget als goed middel tot kostenefficiëntie, zonder de werknemer te kort te doen. Het persoonlijk mobiliteitbudget geeft de rol van de inkoop van mobiliteit over van het bedrijf naar de individuele werknemer. De werknemer krijgt een bedrag toebedeeld die hij naar eigen inzicht kan besteden aan mobiliteit. Afhankelijk van zijn behoeftes geeft hij het uit aan een fiets, openbaar vervoer of auto. Of een mix vervoerstypen.

Met het Collectief Auto Abonnement maak je het jouw werknemers gemakkelijk het budget te besteden aan een auto in een privé-leaseconstructie. Met het Collectief Auto Abonnement profiteren jouw werknemers van het collectiviteitsvoordeel als het gaat om een autoregeling, ook voor hen die geen persoonlijk mobiliteitsbudget ontvangen. Een uitstekend alternatief voor de leaseauto.

Het contract wordt met de medewerkers zelf gesloten. Er blijft er in tegenstelling tot de ‘auto van de zaak’ geen auto achter bij uitdiensttreding. Het grote voordeel voor jou als werkgever is dat je fors bespaart op de kosten voor het wagenpark.

Wil je weten wat het Collectief Auto Abonnement voor u onderneming kan betekenen? Bijvoorbeeld hoe het collectiviteitsvoordeel voor jouw bedrijf uitvalt of hoeveel kosten je kunt besparen? Neem dan contact met ons op.